Bărbat prins de jandarmi imediat după ce a reușit să spargă mai multe societăți comerciale (VIDEO)

Bărbat prins de jandarmi imediat după ce a reușit să spargă mai multe societăți comerciale (VIDEO)

Un bărbat care a spart mai multe societăți comerciale a fost prins de jandarmi.

Vineri dimineață în jurul orei 3,30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat printr-un apel de urgență la 112, despre faptul că un bărbat a spart geamul unei societăți comerciale din cartierul Micălaca, a pătruns în interior, iar după câteva minute s-a urcat pe o bicicletă și a plecat într-o direcție necunoscută. Apelul a fost efectuat de către un cetățean care a fost trezit de sunetul provocat de geamul spart.

Echipajul de jandarmerie a plecat imediat spre locul indicat, iar la câteva străzi distanță a identificat un bărbat care corespundea descrierii făcute de către martor. La vederea jandarmilor bărbatul a încercat să fugă, însă a fost imediat imobilizat.

„În urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului de 23 de ani, domiciliat în comuna Comloșu Mare județul Timiș, a fost descoperită suma de 390 de lei, o pereche de mănuși și o șurubelniță. Întrebat despre proveniența bunurilor, bărbatul le-a spus jandarmilor că suma de bani a sustras-o din trei societăți comerciale indicându-le locațiile. De asemenea cu privire la bicicletă acesta a relatat că a sustras-o din scara unui bloc din același cartier, iar șurubelnița dintr-un autoturism parcat pe care l-a găsit descuiat. Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, conform prevederilor Codului Penal. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

  1. […] post Bărbat prins de jandarmi imediat după ce a reușit să spargă mai multe societăți comerciale (V… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.