Bărbat reținut de polițiști după ce a provocat un incendiu

Bărbat reținut de polițiști după ce a provocat un incendiu

Un bărbat din Șeitin a fost reținut de polițiști după ce a provocat un incendiu.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Șeitin, care, în seara zilei de 20 iulie, ar fi provocat un incendiu la anexa unei proprietăți pe care o deține.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

„În data de 20 iulie, la ora 23.10, prin apel la 112, pompierii arădeni au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexa gospodărească, în localitatea Șeitin. La locul solicitării s-au deplasat de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentul de pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 8 salvatori. În sprijin forțelor, a intervenit și SVSU Șeitin. La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 70 mp.  Pentru localizarea incendiului au intervenit pompierii voluntari, care au ajuns primii la locul solicitării. Intervenția promptă a forțelor a făcut ca flăcările să nu ajungă la casă. Incendiu a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute. Au ars: cele două anexe gospodărești și bunurile depozitate în interior, constând în lemne de foc și obiecte din material textil. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.