Bărbat URMĂRIT INTERNAŢIONAL reţinut de poliţiştii de frontieră ARĂDENI

Bărbat URMĂRIT INTERNAŢIONAL reţinut de poliţiştii de frontieră ARĂDENI

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi reţinut un bărbat, cetăţean român, care figura în bazele de date ca fiind urmărit internaţional, alertă emisă de autorităţile române, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În data de 04.07.2015, orele 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român M.N., în vârstă de 48 de ani, din jud. Teleorman, pasager în trenul internaţional care circula pe ruta Viena – Bucureşti.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că numitul M.N. figurează ca urmărit internaţional, fiind „căutat pentru arestare în vederea executării unei pedepse cu închisoarea” de către autorităţile române, deoarece pe numele său era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe de poliţişti din cadrul IPJ Hunedoara în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.