Bărbatul din Sînpetru German care şi-a ÎNJUNGHIAT concubina a fost trimis în judecată

Bărbatul din Sînpetru German care şi-a ÎNJUNGHIAT concubina a fost trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Gabriel Selejan, „pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovirea sau alte violenţe, infracţiuni aflate în concurs real”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

„În urma probatoriului administrat în cauză a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 septembrie 2014, în jurul orei 24, în timp ce se afla la domiciliul său din Sînpetru German, comuna Secusigiu, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict verbal purtat cu membrii familiei, iniţial inculpatul Selejan Gabriel a lovit-o cu un cuţit pe fiica sa N. D. A. cauzându-i două plăgi, la nivel frontal parietal dreapta şi la coapsa piciorului stâng, leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. A mers apoi la concubina sa N. D. căreia i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona stângă a toracelui, provocându-i hemoragie internă, consecutiv unei plăgi înţepate – tăiate penetrante ale hemitoracelui stâng cu lezarea cordului şi a plămânului stâng, victima decedând în câteva momente. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Arad”, precizează reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.