Bărbatul îngropat de viu a fost scos după o intervenție dramatică de 8 ore. Era tatăl unuia dintre salvatori (FOTO + VIDEO)

Bărbatul îngropat de viu a fost scos după o intervenție dramatică de 8 ore. Era tatăl unuia dintre salvatori (FOTO + VIDEO)

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU (Arad) au reușit, aproape de miezul nopții, să-l scoată pe bărbatul îngropat de viu de la Gurahonț.

Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost scoasă în viață după o intervenție de 8 ore și predată echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă pentru a fi transportată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean.

Intervenția a fost cu atât mai dramatică cu cât bărbatul peste care se surpase de două ori pământul era taăl unuia dintre salvatori.

„Lupta pentru viață continuă! Am învins din nou, după mai bine de opt ore. Opt ore în care am săpat, am tremurat, ne-am rugat, cu atât mai mult cu cât victima este tatăl unui coleg de al nostru de la Gurahonț. Am avut încredere în noi, în forțele noastre și profesionalismul nostru. Ne-am făcut din nou datoria, datoria de salvatori! S-a prăbușit pământul peste noi dar nu am renunțat și până în final am învins. Noi suntem ISU ARAD!”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Foto + video: ISU Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.