Bariera de la parcarea cu acces automat în incinta Spitalului Județean Arad, distrusă la câteva ore de la montare (VIDEO)

Bariera de la parcarea cu acces automat în incinta Spitalului Județean Arad, distrusă la câteva ore de la montare (VIDEO)

Bariera de la parcarea cu acces automat în incinta Spitalului Județean Arad a fost distrusă la doar câteva ore de la montare.

Pe imaginile surprinse de camerele video de suprveghere poate fi văzut un indvid pe bicicletă care pur și simplu rupe brariera din strada Andrenyi Karoly, loc destinat doar ieșirii din parcare, la doar câteva ore de la punerea în funcțiune.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad anunța joi că au început primele teste pentru parcarea cu acces automat din incinta sediului central al celei mai mari unități spitalicești din județul Arad. 

S-a anunțat că pe perioada testelor nu se va emite ticket de parcare și nu se va percepe taxă pentru parcare! Intrarea în spital se va efectua din Calea Victoriei, pe banda din stânga, iar ieșirea este posibilă doar pe strada Andrenyi Karoly – cu ridicarea automată a barierelor.

Conducerea spitalului le recomandă persoanelor care au parcat autoturismele în incinta spitalului, în alte scopuri decât pentru servicii medicale, să își găsească un alt loc de parcare, deoarece, la finalizarea testelor se va percepe taxă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.