Baschetbalistele românce, în rol de războinice sexy!

Baschetbalistele românce, în rol de războinice sexy!

Mihai Eminescu inspiră naționala de baschet feminin înainte de meciul de foc cu Turcia din preliminarile Euro Basket 2017. Jucătoarele au realizat o ședință foto inedită pentru promovarea duelului cu rivala istorică.

Turcia vine sâmbătă la Cluj din postura de semifinalistă la ultimul Campionat Mondial și dublă medaliată la Campionatele Europene în ultimii ani. Tricolorele au apelat în schimb la afișe războinice și versuri adaptate din „Scrisoarea a III-a“ pentru a le intimida pe puternicele adversare. Campania concepută de sponsorul principal a devenit deja virală pe internet.

Miss Baschet în 2015, Romina Filip le promite fanilor că pe teren baschetbalistele se vor transforma din prințese în războinice. Jucătoarele speră că astfel Sala Polivalentă din Cluj să fie în premieră plină la un meci de baschet feminin în România. Recordul precedent de 5000 fani dateaza din noiembrie de la meciul cu Bosnia.

„Va fi cu siguranță război cu Turcia și vom lupta până în ultima secundă. Este un meci foarte dificil, dar avem încredere în propriile forțe. Dacă suntem unite, putem furniza surpriza”, a declarat frumoasa Romina Filip.

Miss Baschet 2015

Neobișnuite cu biltzul aparatelor, Gabi Irimia și mezina lotului Ana Ferariu (19 ani) recunosc că le e mai ușor pe parchet la antrenamente. Fetele s-au distrat totuși de minune la ședința foto.

„Pentru mine a fost mai greu la ședința foto, nu e genul meu. Acum ne concentrăm doar pe meci, avem câte două antrenamente solicitante pe zi și suntem foarte montate să obținem un rezultat mare”, a precizat Gabi Irimia.

Victorioase în primele două meciuri ale grupei cu Bosnia și Israel, tricolorele au șansa, în cazul unei victorii de prestigiu cu Turcia, să își obțină în mare proporție biletele pentru Campionatul European din 2017.

„Ne bucurăm că ne-am reunit în formulă completă și acum încercăm să creăm cât mai repede relațiile de joc între noi. Numărul mare de fani poate fi un atu al nostru, ne dorim ca publicul să fie al șaselea jucător”, a adăugat Ana Ferariu.

Biletele au valoarea unică de 10 lei și pot fi achiziționate atât de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj, cât și online de pe site-ul polivalentacluj.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.