Băsescu, DEZLĂNŢUIT la Realitatea TV: „Victor Viorel este un prim-ministru profund corupt”

Băsescu, DEZLĂNŢUIT la Realitatea TV: „Victor Viorel este un prim-ministru profund corupt”

Președintele Traian Băsescu a lansat duminică seara, la Realitatea TV, un atac de o duritate fără precedent la adresa premierului Victor Ponta, despre care a afirmat că este „profund corupt”.

Preşedintele a avertizat că dacă Ponta va încerca să se amestece în justiție riscă să ajungă pe mâinile procurorilor, care nu vor tolera așa ceva.

„Dacă Victor Ponta ar încerca să facă dreptate după mintea domniei sale ar deveni coleg de apartament, de cameră, cu Adrian Năstase foarte repede”, a spus Traian Băsescu.

Acesta spune despre premierul României că şi-a închis cariera în plan extern. „La nivel internațional, domnul Ponta și-a închis cariera de mult. Se duce pe aici, pe colo, cu lobby-uri pe bani”, a afirmat Traian Băsescu.

Referindu-se la membrii PSD care au probleme cu justiţia preşedintele Traian Băsescu a afirmat: „Eu nu spun că acești oameni nu sunt de apărat, dar nu de el, premier, ci de avocați. Ar fi o mare dramă pentru România ca Viorel să ajungă președinte. I-aș ruga pe români să mă creadă, în zi de sărbătoare, că ar fi o dramă ca Victor Viorel să ajungă președintele României. Este lipsit de credibilitate afară, apărătorul corupților, iar el este un om profund corupt”.

În acest sens, Traian Băsescu a dat ca şi exemplu cazul CFR Marfă. „Nu vă amintiți cazul CFR Marfă, ce înscenări a făcut ca să-i dea lui Gruia Stoica CFR Marfă deși nu avea banii și când știa ce a făcut Gruia Stoica cu CFR Marfă? Ăsta e act de corupție. Victor Viorel este un prim-ministru profund corupt. Omul ăsta va ridica corupția deasupra standardelor duse de Adrian Năstase”, a spus Traian Băsescu la emisiunea „Jocuri de Putere”, difuzată de Realitatea TV.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.