Băsescu nu se dezice! Afirmaţii ULUITOARE la adresa lui Gheorghe Falcă

Băsescu nu se dezice! Afirmaţii ULUITOARE la adresa lui Gheorghe Falcă

Relaţia dintre Traian Băsescu şi finul său Gheorghe Falcă este una încordată, după ce fostul preşedinte l-a acuzat pe primar că „a spus minciuni prin Arad”.

Prezent la Arad pentru a susţine PMP la alegerile locale de luna viitoare, Traian Băsescu şi-a reafirmat sprijinul necondiţionat pentru Samuel Caba, candidatul partidului la funcţia de primar al Municipiului Arad, taxându-l pe finul său, primarul Gheorghe Falcă, despre care a afirmat că „a trădat” şi „a minţit”.

A trădat atunci „când a predat PDL-ul în braţele PNL-ului” şi a minţit atunci când a spus „că avem o înţelegere politică şi că la Arad PMP nu este decât o aripioară a PNL”.

„Eu nu am nici un fel de înţelegere politică cu Gheorghe Falcă”, a spus Băsescu, declarând că „nu-l pot ierta” pentru că „a trădat PDL” şi „l-a predat” în braţele PNL.

În plus, Băsescu a mai afirmat că, în calitate de naş, îi dă şi două la fund finului său Falcă. „Îl întorc cu funduleţul în sus şi-i dau şi două!”, a spus fostul preşedinte.

  1. Falca minte cum respira. Basescu numai cand vrea.

    Raspunde
  2. Voi chiar ne credeti pe toti prosti,aceste certuri de fatada fac parte dintr-un plan amplu de cotropire al vechiului PNL.
    Scopul urmarit este de a regrupa ultrasii basisti ce au ramas fara lider si de adormire a indoielilor vechilor liberali vis a vis de scopul vechilor membri PD.
    Pe modelul EBA din 2009 veti vedea ca vor avea grija ca PMP sa conteze pe scena politica,motivind ulterior necesitatea unor aliante post electorale si astfel conservarea lor la butoane.
    Lupul isi schimba parul dar naravul ba!

    Raspunde
  3. UN PSDIST DEZAMAGIT 21 mai, 2016, 7:05 pm

    CABA PRIMAR !!! E PRINCIPALUL CONTRACANDIDAT A LUI FALCA! VOTEZ CABA! NU IL CUNOSC DAR SUNT SIGUR CA AZI, NUMAI EL IL POATE BATE PE FALCA!

    Raspunde
  4. O vrajeala de rahat , Caboiu e cataloiu lu Falcoiu , iar asta e finoiu lu Basoiu … 2 ipocriti in care nu poti avea incredere , atentie aradeni , nu va lasati pacaliti !

    Raspunde
  5. Hă,Hă,Hă! Chiar așa?Demagogie ieftină! Relațiile continuă ca înainte.De ochii lumii se lansează diversiuni de tot felul.Nu ne mai puteți prosti! Se iubesc ca-n prima zi.Hă,Hă!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.