Bătălia pentru semnături continuă. Ce partid a strâns deja 15.000 de semnături

Bătălia pentru semnături continuă. Ce partid a strâns deja 15.000 de semnături

Strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia României a ajuns la 15.000 de semnături până acum.

Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad şi Călin Bibarţ, prim-vicepreşedinte PNL Municipiul Arad au semnat într-o conferinţă de presă pentru susţinerea candidaturii, alături de un grup de tineri.

Le mulţumesc colegilor din PNL pentru implicare şi entuziasm, avem cea mai bună echipă şi vom câştiga alegerile la Arad. Obiectivul nostru este să avem 30000 de semnatari doar în municipiu. Semnez cu convingere pentru candidatura domnului Iohannis, cel care a reprezentat în ultimii 5 ani garanţia pentru România europeană. Mergem împreună cu domnul preşedinte spre România normală, care înseamnă respectul pentru oameni, justiţie corectă, guvernare responsabilă. Sunt convins că domnul preşedinte Iohannis va fi garantul unei guvernări mai bune, care va reda speranţa românilor şi încredere în viitor. România normală este pentru noi o ţară corectă, în care este respectată muncă.

Aradul va avea de câştigat, pentru că abuzurile PSD împotriva oraşului nostru vor înceta. Domnul Iohannis a fost un primar foarte bun într-un oraş care s-a dezvoltat frumos şi va fi garanţia unei guvernări care respectă autonomia locală şi sprijină polii de dezvoltare. Împreună cu domnul Iohannis, Aradul va fi mai puternic, proiectele noastre vor primi un nou impuls”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Arad.

Primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț a declarat că este impresionat de efortul tinerilor și al doamnelor liberale care au contribuit la strângerea numărului mare de semnături:

Astăzi putem spune cu încredere că arădenii îl susțin pe Klaus Iohannis, Președintele României. Am încredere că al doilea mandat al domnului Klaus Iohannis va îndrepta România către direcția normală și firească pentru o țară membră a Uniunii Europene! În calitate de primar, om politic și simplu cetățean al frumosului nostru oraș am semnat pentru candidatul PNL, Iohannis, am semnat pentru România, am semnat pentru Arad și arădeni.” a încheiat, Călin Bibarț, primarul Municipiului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.