Bătrânul stadion din Calea „Aurel Vlaicu” a intrat la modernizat. VEZI pe ce arenă modernă va juca UTA!

Bătrânul stadion din Calea „Aurel Vlaicu” a intrat la modernizat. VEZI pe ce arenă modernă va juca UTA!

În sfârşit, au început lucrările: Stadionul Municipal „Francisc Neumann” UTA se va transforma într-o arenă ultramodernă, ca urmare a unei investiţii a Primăriei Municipiului Arad. Constructorii au luat deja în primire obiectivul și, pentru început, demontează instalațiile actuale pentru a face loc utilajelor de șantier și noilor echipamente. Echipamentele care se demontează vor fi folosite pentru dotarea altor baze sportive ale municipalității.

După finalizarea lucrărilor de modernizare, arena va avea 12 584 de locuri, în tribune acoperite integral, 15 puncte de acces, iar sub peluza sud va exista un mini-hotel destinat cazării pe termen scurt a echipei oaspete şi a personalului auxiliar.

„Este o promisiune care am făcut-o arădenilor și o îndeplinim: vom avea un stadion la cele mai ridicate standarde. Municipalitatea a demonstrat că inveștește în infrastructura sportivă”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Contractul de execuție a lucrărilor a fost încheiat cu firma SC TEHNODOMUS SA Arad, care a câștigat licitația cu o ofertă în valoare de 32.733.275,15 lei (TVA inclus). Lucrările vor dura 36 de luni.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.