Baza românească din Afganistan, sub ALARMĂ de ATAC cu RACHETE, în timpul vizitei lui Victor Ponta. Premierul, ADĂPOSTIT DE URGENŢĂ într-un BUNCĂR!

Baza românească din Afganistan, sub ALARMĂ de ATAC cu RACHETE, în timpul vizitei lui Victor Ponta. Premierul, ADĂPOSTIT DE URGENŢĂ într-un BUNCĂR!

Premierul Victor Ponta şi miniştrii care participau, alături de el, la demararea procedurilor de retragere a trupelor româneşti din Afganistan au fost adăpostiţi de urgenţă într-un buncăr după ce în baza românească în care se aflau a sunat alarma de atac cu rachete.

Şeful Guvernului şi ceilalţi oficiali a fost duşi cu maşinile blindate în buncăr, imediat după ce în baza militară s-a dat alarma.

Alarma a fost ridicată, parţial, după aproximativ 20 de minute iar oficialii români au fost scoşi din buncăr.

Premierul Victor Ponta se află la Kandahar, unde asistă la începerea procedurilor de retragere a trupelor româneşti care au participat la misiunile de menţinere a păcii.

  1. ce a cautat Pontacul acolo?? seful fortelor armate este domnul presedinte Traian Basescu. Iar s-a dus uzurpatorul Ponta in locul sau? s-a facut de ras oricum!!

    Raspunde
    • Nebuno…taci in pana mea si mars de-i fa o felatie la Base….Zilele voastre (ale postacilor portocalii) sunt numarate…si foarte putine. Acusi pica sandramaua si mai vedeti pula bani , ca sa stati toata ziua pe net si sa cantati osanale ciumatilor portocalii

      Raspunde
      • ma n-auzi da ce esti asa de pornit iti dau astia de mancare >politicienii< vin ei sa iti plateasca facturile la casa si sa iti puna mancare in frigider … ? tu nu iti dai seama ca astia au reusit sa dezbine poporul roman in asa hal incat poporul sa nu mai poata avea nici o putere asupra lor pt ca in loc sa ne unim impotriva lor noi ne certam intre noi din cauza unor nesimtiti ce vrei tu sa zici ca daca o sa fie ponta presedinte o sa fie mai bine ????

        Raspunde
        • au fost 20 de ani la putere ti se pare ca s0au facut asa mari progrese cu ei in frunte … ti se pare ca esti in rand cu polonia sau ungaria? dar tu continua sa traiesti in mediocritatea

          Raspunde
          • NU zic ca x sau y e mai bun sau mai rau. Pur si simplu m-am saturat de mascaricii astia care canta imnuri pentru partidul care a dus tara in cea mai neagra perioada din istoria recenta , precum si primului marianar al tarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.