Beniamin Vărcuş: „PD(N)L se antrenează în cel mai cunoscut sport pe care îl practică constant – sifonarea banului public”

Beniamin Vărcuş: „PD(N)L se antrenează în cel mai cunoscut sport pe care îl practică constant – sifonarea banului public”

Beniamin Vărcuş, vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad, consideră că se impun „precizări legate de concluziile deplasate pe care le trage tânara speranţă Andrei Fuliaş în noua sa tentativă de intoxicare a spaţiului media arădean”.

„Junele PDL-ist, alunecat în barca liberală, mai trebuie să demonstreze încă multe pentru a depăşi nivelul raţionamentelor puerile, încropite pe ghiozdan. În faza actuală, Fuliaş încearcă să-şi contureze o imagine publică, anemică ce-i drept, folosindu-se de şuşanele preluate din zbor de prin localuri şi reţele de socializare pe care le contopeşte în panseuri lipsite de sens. El provine dintr-un partid în care nu se fac analize ci doar se ascultă orbeşte glasul autoritar al “faraonului din Brad” iar când apare o problemă, în loc să fie rezolvată este băgată sub preş şi muşamalizată”, a declarat Beniamin Vărcuş.

„Unde era imberbul Fulias când fruntaşul liberal Remus Guţu răcnea din toţi plămânii: Trădare!, acuzându-l argumentat şi documentat, cu nume şi sume, pe actualul primar de patronarea colectei de strângere a banilor murdari de campanie, printre altele şi din zona Companiei de Apă Arad. Spre deosebire de amalgamul portocaliu vopsit în culori liberale, PSD Arad a înţeles nevoia de modernizare a clasei politice şi acţionează în consecinţă, promovând oameni care pot face bine comunităţii din care provin, în timp ce PD(N)L se antrenează in cel mai cunoscut sport pe care îl practică constant – sifonarea banului public. Un aspect pe care îl demonstrează zi de zi în practica administrativă curentă”, a mai afirmat Beniamin Vărcuş.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.