Mai multe articole din rubrica "" ↑

Gheorghe Falcă, în fața instanței. Pentru ce va fi judecat primarul

Gheorghe Falcă, în fața instanței. Pentru ce va fi judecat primarul

Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, Beniamin Vărcuş, se întreabă „până unde poate merge lanţul de minciuni şi calomnii, împrăştiate de Gheorghe Falcă în presă. Mai ales când ele îmbracă forme penale.”

Consilierul social-democrat este hotărât să-l acţioneze în judecată pe primarul Aradului pentru, susține acesta, afirmaţiile calomnioase formulate săptămâna trecută în spaţiul public. Atunci, edilul l-a acuzat fără nici un fundament că ar fi sesizat instituţii ale statului pentru a efectua controale cu prilejul unor acţiuni din cadrul Zilelor Aradului.

„Delirul este la el acasă în zona lui Gheorghe Falcă şi mă mir că un om care pretinde că este în deplinătatea facultăţilor mintale poate răspândi în media asemenea tâmpenii. NU ! Sigur că nu am interpelat instituţiile pe care le menţionează primarul, DSV (ANSVSA) respectiv ANAF, pentru a efectua controalele de care se tem atât de mult Falcă şi Iustin Cionca. Acesta din urmă mergea la începutul săptămânii până la a încuraja evaziunea fiscală printr-o decalaraţie iresponsabilă în care vorbea despre presiuni imaginare ale PSD. Tare mă întreb, de ce vă este frică domnilor de instituţiile de control ale Statului? Dar pentru a-l aduce pe Gheorghe Falcă la realitate şi pentru a prezenta cetăţenilor ADEVĂRUL, am solicitat instituţiilor în cauză, adică DSV şi ANAF, să elibereze dovada în scris că NU am cerut instituirea acelor controale. Nici nu aveam cum, pentru că nu îmi stă în caracter să exercit presiuni politice, ori de altă natură, faţă de instituţii de control care trebuie să îşi facă datoria în mod independent şi transparent. Îl mai asigur pe Falcă Gheorghe, că răbufnirea sa publică, pe care o pun pe seama subţierii stratului de ozon şi a temperaturilor ridicate, nu va rămâne fără consecinţe. Mă voi adresa negreşit Justiţiei pentru a se pronunţa cu privire la afirmaţiile sale calomnioase. Şi o voi face în mod argumentat şi cu dovezile pe masă, cea a judecătorului evident !”, afirmă consilierul local municipal PSD Beniamin Vârcuş.

Loading...
  1. D-L Beaniamin Varcus-director la Oficiu Postal Arad, daca este functionar public si totodata consilier local nu stiu daca respecta Legea 161/ 2003 ?

    Raspunde
  2. domnu falaca face cum a fost invatat de base, hotu striga hotii, atata ii duce capu pe saracutii,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.