Bibarț a făcut pace unde „și-a băgat dracu coada“. Ce a promis primarul Aradului

Bibarț a făcut pace unde „și-a băgat dracu coada“. Ce a promis primarul Aradului

Primarul Călin Bibarț a reușit să-i readucă la masa negocierilor pe Alexandru Meszar și investitorii interesați de preluarea clubului UTA, reușind astfel să elimine influența altor oameni politici care și-au băgat coada în ecuație și au pus sub semnul întrebării viitorul clubului fanion al Aradului.

Întâlnirea dintre cele două părți a avut ieri la Primăria Municipiului Arad și pare să fi fost de bun augur.

După cum am afirmat public, mi-am arătat deschiderea față de solicitarea de a media un dialog deschis și benefic pentru clubul fanion al Aradului, UTA! Mă bucur că părțile implicate au răspuns pozitiv la disponibilitatea mea și că astăzi am putut fi gazda acestei întâlniri. Le mulțumesc pentru deschiderea arătată și cu optimism, sper ca această întâlnire să fie de bun augur pentru UTA și pentru ARAD. «Bătrâna Doamnă» trebuie să revină acolo unde îi este locul, în galeria campioanelor și cât depinde de mine, ca primar al Aradului, voi fi oricând parte constructivă din acest obiectiv!, a declarat la finalul întâlnirii primarul Călin Bibarț.

Grupul de investitori s-a arătat optimist în ceea ce privește negocierile de preluare a clubului.

„În urma discuțiilor purtate astăzi la Primăria Arad, mediate de primarul Calin Bibarț, la care a participat Dan Proca – președintele SCU, Alexandru Meszar – reprezentatul UTA Arad, Marius Grada și avocatul Radu Buda – din partea grupului de investitori, s-a stabilit continuarea discuțiilor dintre cele doua părți.

Detaliile pentru finalizarea tranzacției vor fi stabilite de avocații celor doua părți – Lanevschi&Lanevschi din partea clubului UTA, respectiv Av Radu Buda si Costas, Negru&Asociatii – din partea grupului de investitori UTA NextGen.

Având în vedere negocierile punctuale care vor fi purtate de casele de avocatură amintite mai sus, rugăm înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei.

Pentru noi doar UTA contează!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental și Marius Grada.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.