Bibarț, președinte la PNL Arad!?

Bibarț, președinte la PNL Arad!?

Călin Bibarț ar putea ajunge președinte al PNL Arad, pe principiul Ciucă – premier, președinte al PNL central, Bibarț – primar, președinte al PNL Arad.

Informația e demnă de gura lumii slobodă, dar ar putea conține un sâmbure de adevăr, PNL Arad fiind printre filialele care au cerut schimbarea lui Cîțu din funcția de președinte al PNL pe plan național.

Același PNL Arad a contribuit, în toamnă, și la schimbarea lui Orban cu Cîțu la șefia PNL, când deputatului Sergiu Bîlcea i-a fost promisă funcția tentantă de secretar general adjunct al partidului. I s-a promis, dar nu i s-a dat, că așa e în politică. De data asta nu știm ce promisiuni au primit liberalii arădeni, dar e de remarcat ardoarea cu care contribuie din nou, după nici un an, la decapitarea conducerii centrale a PNL. De urmărit!

  1. Un aradean get-beget 8 aprilie, 2022, 9:00 am

    PNL E PARTIDUL CARE A DAT UN PREMIER PLAGIATOR?
    PNL E PARTIDUL CARE A CASTIGAT ALEGERILE PRIN MINCIUNA UNOR CARICATURI?
    PNL E PARTIDUL UNDE Dna Boghicevici a”investit”pentru a castiga? PNL e partidul care a indatorat statul roman ca nimeni altul?
    PNL e partidul care masluieste procese?
    ATI OMIS SA PUBLICATI ASTA: Curtea de Apel Timișoara a desființat „nevinovăția” fostului ofițer SRI Cătălin Boghicevici și l-a CONDAMNAT pentru EVAZIUNE FISCALĂ!

    Raspunde
    • SENTINTA E DEFINITIVA!!!!!!!!!!!!!
      Important în acest dosar este faptul că PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD a făcut apel și a solicitat desființarea Sentinței Penale a Tribunalului Arad care-l achita pe Cătălin Boghicevici.

      Cei care l-au dorit”curat”pe domnul Boghicevici primesc in continuare salarii? Vor primi pensii? De ce nu se iau masuri ca astfel de derapaje sa fie PENALIZATE????????????

      Raspunde
  2. PNL , partidul care scoate ROMANIA din criza

    Raspunde
  3. Eram in tramvaiul liniei 3 civitas,azi pe la ora 9 si cateva minute in statia I.C.Bratianu.se deschid usile,apare un tanar de vreo 27-28 ani intra in tramvai si bate cu pumnul la cabina vatmanului si striga il ameninta ca il bate data viitoare,ca e gunoi de om si apoi observand ca tramvaiul are camere video coboara si pleaca.era imbracat in solex albastru ordinarul si din cate am inteles apoi,il cheama Claudiu P. de pe Traian Grozavescu nr3-Bujac,acesta a revenit din Olanda,fumand iarba(2 martori in tramvai il cunosteau pe inconstient) si au zis ca tanarul are probleme.Eu nu am putut reactiona dar fiind spuse data si ora si locul,va solicit public politia,ctp sa luati masuri!!cereti imaginile video si bagat nesmtitul la racoare putin sa se linisteasca!!Vatmanul nu a reactionat deloc,nu a deschis usa de la cabina-nimic.Nu stiu ce are cu vatmanul,poate(ma gandesc)i-a taiat calea,era sa il loveasca,nu stiu ce are acest Claudiu P. cu vatmanul!!repet!-va rog sa luati masuri!s-au speriat batranii,copiii,femeile in tramvai de vorbele strigate de acest tanar!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.