Bijuteriile, în vizorul poliţiştilor arădeni

Bijuteriile, în vizorul poliţiştilor arădeni

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Prevenire şi cei de la Compartimentul de Sisteme de Securitate din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au desfăşurat zilele acestea controale la mai multe societăţile comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea de bijuterii din metale şi pietre preţioase.

Oamenii legii i-au informat pe administratorii şi angajaţii acestor societăţi asupra prevederilor legale cu privire la asigurarea pazei bunurilor şi le-au oferit recomandări pentru prevenirea şi combaterea tâlhăriilor şi a furturilor de bijuterii din metale şi pietre preţioase ori valori monetare din aceste unităţi.

Poliţiştii le-au recomandat angajaţilor acestor firme să manifeste prudenţă maximă în ceea ce priveşte persoanele care intră în magazin, cu privire la modalitatea de deţinere şi depozitare  a banilor şi valorilor, precum şi importanţa apelării numărului de urgenţă 112.

Până în prezent au fost desfăşurate astfel de activităţi la 17 societăţi comerciale, dar controalele poliţiştilor arădeni continuă şi în perioada următoare.

  1. Cand vor aplica politistii amenzi in zona piatei Obor unde,sambata si duminica este blocata practic o banda de mers din fiecare sens?!
    Nu au nevoie de bani in bugetul statului?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.