Bilanțul acțiunilor desfășurate astăzi de Poliția Rutieră: Au fost aplicate zeci de sancțiuni contravenționale

Bilanțul acțiunilor desfășurate astăzi de Poliția Rutieră: Au fost aplicate zeci de sancțiuni contravenționale

Acțiunea desfășurată astăzi de  polițiștii rutieri în traficul arădean din zona Atrium Mall și UTA s-a finalizat cu zeci de sancțiuni contravenționale.

„În dimineața zilei de 15 februarie, începând cu ora 10, polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier împreună cu lucrători ai RAR au acționat în traficul rutier arădean, pe linia verificării stării tehnice a autoturismelor și al constatării altor abateri de la regimul circulației pe drumurile publice. Astfel, în câteva ore, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au aplicat 90 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 8 sancțiuni au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 3 pentru utilizarea telefonului mobil şi 79 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice”, precizează Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad

În cadrul aceleiași acțiuni, 4 șoferi au rămas fără permis și au fost reținute 14 certificate de înmatriculare (3 pentru ITP expirat).

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.