Biserica Râul Trezirii împlinește 10 ani de la înființare

Biserica Râul Trezirii împlinește 10 ani de la înființare

Centrul Creștin Râul Trezirii organizează celebrarea unui deceniu de la înființarea Bisericii Râul Trezirii. Evenimentul are loc zilele acestea (6-7 decembrie 2014), la sediul din Arad al Bisericii Râul Trezirii, Calea Aurel Vlaicu, nr.41-43, vis-a-vis de Stadionul UTA. Manifestarea începe astăzi, la ora 17, la sediul Bisericii și va continua duminică, alături de invitați.

Va fi prezentă trupa NOT AN IDOL.

Biserica Râul Trezirii și-a deschis porțile în urmă cu zece ani, din inițiativa pastorului Samuel Caba, care alături de un număr restrâns de credincioși a decis să pună bazele acestei biserici. În timp, s-a extins și acum are filiale în țară și străinătate. „Ne bucurăm că Dumnezeu ne-a dat forța și viziunea să pornim la drum cu programele noastre creștine. Biserica Râul Trezirii s-a extins și acum are filiale în țară și în străinătate. La aniversarea a zece ani de la înființare, îi așteptăm cu drag pe toți cei ce doresc să celebreze împreună cu noi”, a declarat Samuel Caba, pastorul Bisericii Râul Trezirii și inițiator al proiectului.

Biserica Râul Trezirii a organizat în cei zece ani de la înființare câteva ediții ale Conferinţei Naţionale „Neemia”, manifestări ale Rugului Aprins, seri ale Rugului Aprins, Convenții ale Bisericilor Râul Trezirii.

La evenimentele Bisericii Râul Trezirii au participat pastori renumiți și formații cunoscute de muzică creștină. La întâlnirile Rugului Aprins din județul Arad au venit mii de persoane. „A fost un drum pe care Dumnezeu ne-a călăuzit pas cu pas și credem că vor urma lucruri mari”, a declarat Samuel Caba, pastorul Bisericii Râul Trezirii.

Întreg programul evenimentului va fi transmis în direct, pe pagina web www.raultrezirii.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.