BIZONUL din imagini nu e „ceafă lată”! E blondă și se numește … Ela Falcă! (VIDEO)

BIZONUL din imagini nu e „ceafă lată”! E blondă și se numește … Ela Falcă! (VIDEO)

Ela Falcă, aflată în plin proces de divorț de edilul șef al Aradului, a fost filmată în timp ce rula cu mașina pe contrasens, depășind o coloană de vehicule în așteptare. Înregistrarea a fost postată pe Facebook de Vladimir Cristea, fiul lui Claudiu și Adela Cristea, însoțită de următorul comentariu: „Aparent doamna Ela Falcă (AR 65 CDU) şi-a luat permisul la categoria „soție de primar”. Video-ul e făcut în data de 22 septembrie la ora 07:49. Nu că ar conta, oricum se întâmplă cam în fiecare dimineață”.

În completare, sunt citate și prevederile legale pe care care le-a încălcate Ela Falcă:

„Art. 116, (1): Conducătorii de vehicule sunt obligați să semnalizeze schimbarea direcției de deplasare, depășirea, oprirea si punerea în mișcare.

Art. 120, (1): Se interzice depășirea vechiulelor:

  1. e) pe trecerile pentru pietoni semnalizate prin indicatoare si marcaje;
  2. i) când pentru efectuarea manevrei se încalcă marcajul continuu, simplu sau dublu, care desparte sensurile de mers, iar autovehiculul circulă, chiar și parțial, pe sensul opus, ori se încalcă marcajul care delimitează spațiul de interzicere;
  3. k) pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în așteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulație”.

„Neamu’ de traistă care conduce Aradul are voie să sfideze. Ei, cei fără-de-pereche, pot să încalce orice regulă și orice lege. Doamna Falcă (AR 65 CDU), face în fiecare dimineață ce vedeți în acest video. Adică merge pe contrasens, încalcă interdicția de depășire a coloanei de mașini, trece peste linia continuă – într-un cuvânt pune viața oamenilor în pericol. Și toate acestea le face așa, cu nesimțire, în văzul tuturor celor care stau frumos la rând, în coloană. În plus, doamna face toate aceste manevre cu nervozitate maximă. Tare o mai enervează „viermii” ăștia care stau la rând și îi încurcă dumneaei programul de dimineață”, a fost reacția lui Claudiu Cristea la vederea imaginilor.

Mai multe reacții dezaprobatoare pot fi citite pe Facebook…

  1. intr-o tara normala pe baza acestor imagini ar ramane fara permis . dar la noi sefii politiei sunt instalati politic . in concluzie nu va pati nimic.

    Raspunde
  2. unii chiar sant mai presus de lege
    iar ei tin cu tot dinadinsul sa demonstreze asta
    , atitudinea asta de ma doare in pula ,
    se poate vedea zilnic nu numai in Arad , unde un pistru ,un falca sau mai stiu eu ce nune baga groaza in toti purtatorii de cascheta , care prefera sa nu vada
    acest comportament abject.

    Raspunde
  3. Nu pentru că ar fi soție de primarface asta. Se vede treaba că e neam de traistă, altfel cum s-ar fi căsătorit cu unul ca Falcă? Una cu mintea întreagă i-ar fi dat cu flit în primele 3 secunde. Păcat totuși de ea.

    Raspunde
  4. La noi in Arad totul este posibil !! Nu ma mai mira nimic, dar astept cu nerabdare o reactie a autoritatilor competente. Cred ca pot sa astept pana la Pastele Cailor !!!! Orasul su…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.