INEDIT/ Blackberry scoate aplicația ANTI-DIVORŢ!

INEDIT/ Blackberry scoate aplicația ANTI-DIVORŢ!

Compania canadiană s-a chinuit foarte mult în ultimii ani – telefoanele nu au reușit să convingă foarte mulți utilizatori într-o piață controlată de Android și iOS.

Totuși, s-ar părea că BlackBerry a reușit să iasă în față pe partea de software. Sistemul de mesagerie BBM a fost lansat, în urmă cu câteva luni și în Google Play și AppStore, iar acum va primi o actualizare care îl transformă într-un competitor pentru Snapchat.

Mai exact, utilizatorii vor putea controla cât timp poate fi privită o fotografie trimisă de ei. Amatorii de sexting se vor bucura faptul că fotografiile lor indecente vor dispărea după o secundă (sau 10, sau câte secunde vor ei) după ce au fost trimise prin BBM.

O a doua funcționalitate nou adăugată în aplicația BBM constă în posibilitatea de a retrage un mesaj care a fost trimis. Utilizatorii vor putea controla situațiile explozive în care un mesaj destinat amantei, de exemplu, ajunge la soției. În acest caz, prin simpla apăsare a unui buton, mesajul va dispărea din căsuța nevestei și divorțul va fi evitat.

Foto: technobuffalo

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.