Blocanţii DHT, modalitatea numărul 1 de prevenire a căderii părului

Blocanţii DHT, modalitatea numărul 1 de prevenire a căderii părului

Odată cu înaintarea în vârstă, riscul căderii părului devine o adevărată provocare pentru bărbaţi, mai ales pentru cei care sunt supuși la niveluri de stres ridicate, într-un mod constant.

Multe persoane optează spre a cumpăra diferite şampoane şi medicamente pentru a remedia această problemă, dar acestea sunt foarte scumpe de cele mai multe ori şi nu de fiecare dată obțin efectele dorite. Din fericire, o echipă de cercetători au reuşit să descopere un remediu eficient pentru a combate efectele pierderii părului, iar acest tip de tratament se numeşte blocant DHT (inhibitori).

Saw Palmetto, un remediu natural pentru căderea părului

Una dintre cauzele căderii părului la bărbaţi este alopecia androgenică, iar pentru a o combatata sunt folosite diferite substanţe care reduc androgenii liberi din organism, în special dihidrotestosteronului (DHT). Una dintre substanţele care are această proprietate este saw palmetto. Original fiind folosită drept un remediu împotriva bolilor produse de către prostata, acest medicament miraculos provine din surse naturale, extras dintr-un palmier care creşte în Florida. Acest remediu este cunoscut de sute de ani, fiind descoperite urme care indică faptul că nativii acestei zone ştiau de proprietăţile miraculoase ale plantei. Acest medicament poate fi achiziţionat în diferite forme: drept şampon, gel, pastile etc., iar specialiştii recomandă, pentru un efect sporit, utilizarea a mai multor forme de blocanţi DHT în acelaşi timp.

Finasteridele, un alt combatant împotriva problemelor dumneavoastră

Alte remediatoare al nivelului de DHT din organism şi din scalp sunt finasteridele. Acestea au fost descoperite când un grup de cercetători dezvoltau un remediu pentru prostata mărita. Aceştia au remarcat faptul că medicamentul creat avea proprietatea de a remedia problema căderii părului la bărbaţii cărora le-a fost prescris acesta. Remediul este conceput pentru bărbaţii cu chelie uşoară şi semichelie, acesta neavând niciun efect pentru bărbaţii care suferă de o chelie totală. După începerea tratamentului cu finasteride, majoritatea pacienţilor au putut observa rezultate drastice, precum: revenirea liniei părului la nivelul normal al acestuia, întărirea rădăcinilor, un aspect mai sănătos şi mai luxuriant, etc. De ţinut minte este faptul că efectele tratamentului cu finasteride o să înceapă să fie simţite abia după câteva luni de la începere, părul revenindu-şi complet abia după un an.

Dacă va confruntaţi cu simptomele căderii părului, şi sunteţi în căutarea unui remediu natural care să vă rezolve problemele, atunci încercaţi blocanţii DHT. Prin proprietăţile de a împiedica secreţia de dihidrotestosteron în organism, acestea împiedica slăbirea rădăcinilor părului, oferindu-vă tinereţea pe care credeaţi că aţi pierdut-o.

Sursa de imagine:
And-One / Shutterstock.com

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.