Blondă celebră, BĂTUTĂ într-un CLUB din București! „Am trăit un coșmar” (VIDEO)

Blondă celebră, BĂTUTĂ într-un CLUB din București! „Am trăit un coșmar” (VIDEO)

Simona Trașcă, sau Pamela de România, cum mai este ea cunoscută în lumea mondenă, a fost bătută vineri noaptea, la ieșirea dintr-un club din București.

Altercația a început înăuntru, în toaleta femeilor, și s-a sfârșit afară, unde o tânără a așteptat-o pe Simona și a luat-o la bătaie.

„Am trăit un coşmar. Nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat! M-am dus la toaletă cu prietena mea, Cristina, că mi-a ars o fată bluză, cu ţigara. În timp ce mă uitam în oglindă, la bluză arsă, a venit o femeie şi a început să mă împingă şi să urle la mine că am călcat-o pe picioare. Am prins-o de mâini, mi s-a părut ceva în neregulă cu ea. Insistă, mă înjura şi îmi spunea că mă cred vedetă. După 3 ore, când am ieşit din club, ea şi doi bărbaţi mă aşteptau afară. Nu mă gândeam că mă vor aştepta. Ea mă lovea şi cei doi se uitau la mine. Mi-au zis că dacă încerc să mă apăr, mă calcă în picioare. Nu ştiu cine este această fată, nu o cunosc, dar îmi spunea mereu că mă cred vedetă. Merg la Poliţie să depun plângere penală şi la INML să-mi scot certificat medico-legal. Nu se poate aşa ceva!”, a declarat Simona Trașcă pentru Wowbiz.ro.

De remarcat, că Simona Trașcă nu este la primul scandal. Vedeta a mai fost implicată în conflicte, chiar și în direct (vezi video!).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.