Boala l-a adus pe Alin în scaunul cu rotile de la 12 ani, iar starea lui se agravează. Cum îl poți ajuta

Boala l-a adus pe Alin în scaunul cu rotile de la 12 ani, iar starea lui se agravează. Cum îl poți ajuta

Alin Belbe a fost diagnosticat cu distrofie musculară, boală care a cauzat incapacitatea lui de a mai putea merge, depinzând de la vârsta de 12 ani de un scaun cu rotile.

Această boală slăbeşte forţa musculară până când persoana afectată rămâne fără muşchi/fibre. Practic, distrofia mănâncă tot țesutul pentru că organismul nu mai transmite proteinele în muşchi.

Starea lui s-a agravat de aproximativ 2 luni, când, dintr-o simplă răceală, boală a avansat şi i-a afectat muşchii respiratorii, iar acum se simte extrem de rău, tot corpul îi este afectat.

Alin a început să aibă ameţeli şi a ajuns dependent de un aparat pe care îl folosește noaptea pentru a putea respira, iar uneori chiar și ziua.

Singura mea soluţie să îmi îmbunătăţesc starea corpului şi respiraţia şi să încerc să stopez boala să nu mai avanseze este să merg în altă ţară şi să fac tratament cu Celule Stem/Steroizi sau Terapie genică. Deja am luat legătura cu un spital şi suma este de 30.000 euro. De aceea apelez la dumneavoastră oameni dragi pentru că altă şansă nu am. Sunt o persoană luptătoare care iubeşte viaţa şi care se bucura de orice moment şi vreau să lupt până la capăt. Mă ajută enorm orice donaţie şi distribuiri şi prietenilor pentru că doar aşa pot să strâng aceşti bani pentru tratament. O să vă ţin în legătură cu tot ceea ce fac şi o să mai pun poze pe parcurs şi tot ce ţine de tratament. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi”, acestea sunt spusele tânărului.

Puteți să îl ajutați prin următoarele variante:

Strângere de fonduri facebook:

https://www.facebook.com/donate/358239088192249/?fundraiser_source=external_url

Cont în Lei: BELBE IOAN ALIN RO24 RNCB 0249 1619 7336 0001 RNCBROBU

Cont în Euro: BELBE IOAN ALIN RO67 RNCB 0249 1619 7336 0003 RNCBROBU

Paypal: https://www.paypal.me/alinbelbe

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.