Bogdan Ban, primarul orașului Curtici, criticat pentru alocarea a 66.000 de euro pe șase stații de autobuz

Bogdan Ban, primarul orașului Curtici, criticat pentru alocarea a 66.000 de euro pe șase stații de autobuz

Marius Sulincean, liderul consilierilor PSD-ALDE din CJA, critică administraţia liberală a oraşului Curtici, după ce primarul Bogdan Ban cheltuie nu mai puţin de 66.000 de euro pentru construirea a şase staţii de autobuz, adică 11.000 de euro pentru fiecare.

„Este de-a dreptul halucinant să cheltui 11.000 de euro pentru o staţie de autobuz. Este o construcţie simplă cu un zid de beton şi un acoperiş. Nu are nimic special care să justifice o asemenea sumă fabuloasă. Primarul oraşului Curtici îl concurează pe şeful său de partid, Gheorghe Falcă, cel care a achiziţionat bănci de 8.500 de euro bucata pentru strada Meţianu. Este, probabil, o reţetă a primarilor liberali de a «gestiona» banul public, cel pentru care nu au niciun respect. Este o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Curtici şi o sifonare a banului public. Bogdan Ban este unul dintre primarii liberali care au protestat la adresa noilor măsuri fiscale ale Guvernului pe motiv că administraţia pe care o conduce ar avea de pierdut bani”, a declarat Sulincean.

„Cum să ai tupeul să te plângi de bani, în condiţiile în care tu arunci 11.000 de euro pentru a face o staţie de autobuz? Este ca şi cum cineva se plânge de bani pentru pâine, dar în schimb cumpără icre negre la suprapreţ. Asemenea afacere este una colosală care ridică multe semne de întrebare, iar organele abilitate ar trebui să se autosesizeze şi să ia măsurile care se impun”, a afirmat Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.