Bogdan Boca: „Debandadă în PSD! Deputații nu știu ce face guvernul, iar consilierii PSD demontează minciunile șefului Căprar”

Bogdan Boca: „Debandadă în PSD! Deputații nu știu ce face guvernul, iar consilierii PSD demontează minciunile șefului Căprar”

Una dintre temele discutate astăzi în ședința Consiliului Local Municipal a vizat sumele pe care Aradul ar fi trebuit să le primească de la guvernul PSD pentru subvenționarea căldurii. „Consilierii PSD în loc să justifice argumentat decizia guvernului lor de a acorda o sumă infimă municipiului au ales să facă propagandă politică și să îl apere pe deputatul PSD Căprar. Se pare că există o ruptură între faliile PSD-ului. Deputatul social democrat Căprar anunța printr-un comunicat de presă faptul că guvernului îi este imposibil să aloce bani Aradului pentru subvenția căldurii. Cu toate acestea, după demersurile făcute de către Primăria Arad, guvernul PSD a reușit totuși, în ciuda părerii deputatul Căprar să aloce o sumă…derizorie pentru încălzirea arădenilor”, a afirmat Bogdan Boca, președintele organizației municipale TNL Arad și consilier local.

„Este adevărat faptul că anul trecut guvernul tehnocrat a acordat Aradului 16 milioane lei pentru subvenția căldurii, iar anul acesta guvernul PSD ne-a dat doar 5 milioane lei. Întrebarea este de ce deputatul Căprar a anunțat public faptul că guvernul nu are posibilitatea și nici temeiul legal pentru a acorda bani pentru termoficare? Se pare că în PSD există o ruptură între deputații de Arad subordonați direct lui Fifor și Dragnea și premierul Tudose. Mai mult decât atât consilierii PSD au votat în CLM împotriva argumentelor șefului de partid Căprar și au demonstrat prin votul lor faptul că domnul deputat este într-o continuă eroare și nu are habar despre ce se întâmplă la nivel central”, a mai declarat Bogdan Boca (foto).

Consilierul PNL dorește să le reamintească atât colegilor cât și parlamentarilor PSD faptul că „guvernul este al României nu al unui singur partid sau alianță, iar Aradul face parte din România. Prin urmare acest județ trebuie tratat corect, echitabil și cu respect”.

Loading...
  1. Un guvern nu poate fi considerat “bun” doar daca va da voua bani pentru sifonat. In ce priveste dezordinea din partid , mai bine uita-te in curtea ta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.