Bogdan Boca, despre Ionel Ciupe: „Un personaj mediocru vorbește despre mediocritate”

Bogdan Boca, despre Ionel Ciupe: „Un personaj mediocru vorbește despre mediocritate”

Bogdan Boca, co-președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că Ionel Ciupe, consilier municipal, habar nu are care sunt responsabilitățile administrației locale și care sunt cele ale Guvernului.  Luarea de poziţie vine ca reacție la declarațiile de miercuri ale lui Ionel Ciupe, care este şi președinte al PLR Arad.

„Am citit ieri un comunicat de presă transmis de președintele PLR Arad, Ionel Ciupe, în care acesta ne demonstrează tuturor că, deși este consilier local municipal, habar nu are care sunt responsabilitățile administrației locale și care sunt responsabilitățile Guvernului. Într-adevăr, problemele cu privire la sănătate ridicate de domnul Ciupe sunt reale, iar cifrele sunt îngrijorătoare, dar în același timp este inadmisibil ca același domn Ciupe să nu știe că nu administrația locală se ocupă cu politicile din sănătate, ci Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică. Dacă într-adevăr domnul Ciupe și-ar dori să rezolve aceste probleme legate de sănătatea publică, acesta ar putea foarte ușor să apeleze la șeful său de partid, la domnul Tăriceanu. Poate se apucă și domnul Ciupe să și facă ceva, că de vorbit, vorbește… poate prea mult. Cât despre afirmațiile făcute la adresa unor oameni precum Tismăneanu, Liiceanu sau Patapievici, mai rămâne să ne spună și domnul Ciupe că cei menționați ar trebui împușcați, așa cum din păcate a făcut-o Nicolae Breban. În final, constatăm că un personaj mediocru vorbește despre mediocritate”, a declarat co-președintele TNL Arad, Bogdan Boca.

  1. bine zici Bogdane, pacat ca in Arad nu mai exista PNL doar pd

    Raspunde
  2. asta de unde a mai aparut?din rezerva de cadre pdl.sau pnl?hai d-lor fruntasi liberali(pdlisti)ca puteti mai bine.

    Raspunde
  3. „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără sira spinării.” sau „(Românii) sînt una cu cancerul care-i roade”. – „Îmi este rusine ca sînt român”.H.R. Patapievici. Boca ai citit tu ceva din scrierile individului de mai sus? A venit la Arad, a luat 100.000 de lei si a plecat. Oare nu i-a fost rusine cand a luat banii?

    Raspunde
  4. „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără sira spinării.” sau „(Românii) sînt una cu cancerul care-i roade”. – „Îmi este rusine ca sînt român”.H.R. Patapievici. Boca ai citit tu ceva din scrierile individului de mai sus? A venit la Arad, a luat 100.000 de lei si a plecat. Oare nu i-a fost rusine cand a luat banii?

    Raspunde
  5. Băăă a inebunit lumea, oligofrenu ăsata fără sex da cu curu cât ceasu din gară știe să citească….vaiiii și e și co nu voi ci ci prrsedinte ca fulia aia altă labă tristă…vai vai

    Raspunde
  6. Creatura asta , numita Boca , un obscur absolvent de teologie si de o rautate, perversitate si rapacitate cum la putini poti intalni are nesansa ca nici vechii liberali si nici fostii pd-listi nu il baga in seama , si atunci vinitura urat mirositoare se baga singur in seama.

    Raspunde
  7. rusine insipidule! 11 iunie, 2015, 11:17 pm

    mai eunuc daramat te-ai trezit si tu vorbind? rade ciob de oala sparta!!! vai si amar! pune mana si citeste draga om trist…cja impreuna cu cj timis a depus un proiect pt atragerea de fonduri europene pentru chestiunea aceasta. Mai mult, primaria poate aloca din bugetul local bani pt sanatate, spitale! poate, dar nu vrea ci prefera sa aduca oameni de #cultura# precum Patapievici care ne-a denigrat tara si poporul la cel mai jos nivel! sa iti fie rusine!

    Raspunde
  8. asta cine mai e? 11 iunie, 2015, 11:26 pm

    Se pare ca scena politica aradeana permite intrare a tot felul de specimene ciudate precum acest androgin! tu vorbesti de cultura, in calitate de ce? stii care e diferenta intre tine si CIUPErci? ciupercile dezvolta la un moment dat o forma de cultura…dar tu niciodata!

    Raspunde
  9. mai bine l-ai lasa pe Fulias sa se ocupe de partea media si de politica la nivel de tineret national liberal ca are o plus valoare fata de dumneata! te-ai gandit si tu sa te remarci prin atacuri , in loc sa propui lucruri benefice si constructive…

    Raspunde
  10. Sunt de-a dreptul consternat când văd ce oameni sunt poziționați în linia întâi a partidelor arădene. Deși există multe argumente de înșirat, trebuie să subliniez că mă îngrețoșează mereu faptul că promovați barbarismele unei lichele precum cel din imagine. În trecut, PDL Arad a mai defilat cu o lichea pe la UVVG, cu Manta, de care (Doamne-ți mulțam!) ne-am scăpat prin îndurarea Providenței! Ăsta își permite să facă slalomuri critice și judecăți de valoare în chestiuni ce țin de antagonismul elitelor românești, dar el habar n-are de literatura autorilor citați. Tare mirat aș fi dacă Prepeleac ăsta a citit 5 cărți de istorie, filosofie sau belestristică în viața sa! Este foarte simplu să bați apa-n piuă doar de dragul imaginii, a ieșirii pe sticlă, pentru ca să te laude vecina de la 2 ori d-na vânzătoare de la brutăria din colț. Să faci și tu pe interesantul cu vorbe lipsite de substanță doar ca să te privească lumea mai AȘA când treci prin dreptul vreunei terase de bulevard. Simptomatologic, asemenea veleități țin de profilul cocalarului manelist care vrea să devină „jmecher” indiferent de sfera in care tinde să facă „combinații”.
    (Băi Boca, wallstreet-ul nu e pentru toți afaceriștii, la fel și cu politica, dacă nu ai chemare, încurci și te faci de încontinuu de râs! Ai un exemplu „how not to be” în Igaș! )
    Important este să faci diferența prin idei implementabile, coerent structurate, reformiste și care să aducă un suflu nou (europenist) pe scena publică locală. Sunt sătul de atâția anonimi care pe fondul obscurantismului acționează cu perfidie doar în interes propriu, și făcând abstracție de adevărata chemare pe care trebuie s-o aibă un tânăr când intră în politică. Majoritatea activiștilor pe care îi vedeți că sunt promovați la nivel local sunt, de fapt, reflecția genuină a prostiei și superficialității seniorilor din partide. N-are rost să irosesc cuvinte pe marginea descrierii acestui individ cu multe fețe cu care astăzi PNL defilează-n pompă, însă dacă ei reprezintă viitorul politic al națiunii române, atunci să nu ne mire faptul că vom rămâne prizonierii repetabilei poveri de a fi reprezentați de niște saltimbanci triști, diletanți, fără charismă, fără pregătire temeinică, puși pe căpătuiala banului public și devorarea a tot ce-a mai rămas principial în fibra poporului nostru. Reacția mea e rezultatul promovării dense a acestor asasini ai limbii române și prostovani in excelsis de care Caragiale a fugit și pe care Eminescu i-a blagoslovit până la moarte. Bratienii când vorbeau de valori, cultură și elită, nu se refereau la panarame de doi lei, proveniți de la periferia societății, cu un grad intelectual sub nivelul mediocrității, fără discurs, fără tact și simț politic-social. Arădeni fiți mândri de dânșii. În viitorul apropiat ei vor deveni principalii ordonatori de credite, sultani ai banului public, părtinitori cu legea și nehaliți cu funcțiile piperate! Așa seniori de partid, așa „tinere speranțe” de doi bani pe care voi cei din presă (care vă țineți oameni titrați) le promovați în neștire! Bravo!

    Raspunde
  11. Felicitari pentru cele de mai sus, pacat ca oameni ca si d-vostra nu se implica in politica , cat despre acest frustrat numit boca ii inteleg ura si invidia, sant unele venite de la o creatura ( cica barbat ? ) care are 30 cm latime la umeri si 60 la popou , sigur corpul lui produce 70% estrogen si 30% testosteron ….ori in cazul asta face si el pe inspumatul ( spume la gura)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.