Bogdan Boca: „Fifor recunoaște că nu e în stare să redea arădenilor Cetatea. Dar se plimbă cu avionul militar”

Bogdan Boca: „Fifor recunoaște că nu e în stare să redea arădenilor Cetatea. Dar se plimbă cu avionul militar”

Președintele organizației municipale TNL Arad, Bogdan Boca, consilier local municipal, a replicat ca urmare a afirmațiilor făcute de senatorul social-democrat Mihai Fifor, ministru al Apărării, pe tema Cetății Aradului.

„Poate ne spune domnul ministrul al Apărării, Fifor, de ce a venit cu avionul militar la conferința de presă de la Arad. Dacă vrea să îi urmeze exemplu domnului Oprea, să fie pregătit să îi urmeze și soarta. După ce Fifor a stat cu capul plecat în fața lui Dragnea și pentru postul de ministru a votat împotriva tuturor proiectelor Aradului, astăzi ne explică motivele puerile pentru care nu este capabil să redea arădenilor Cetatea Aradului. Prin urmare Fifor ne tot explică lucrurile pe care nu le poate rezolva, motivele pentru care Aradul are doar de pierdut sub guvernarea PSD și își plânge de milă că administrația locală blochează intențiile unui minister. Toate acestea demonstrează încă o dată cât rău poate să facă României un ministru filosof, deloc pregătit, pus pe o funcție care îl depășește”, a declarat Bogdan Boca.

„Datorită activității intense pe care Fifor o are la București, municipiul Arad pierde 16 milioane de euro, județul Arad pierde 45 milioane de euro, nu primim bani pentru subvenția căldurii, pentru spitale, pentru RMN, pentru nimic. În schimb, Fifor se plimbă cu avionul militar pentru conferințe de presă”, a adăugat Bogdan Boca, președinte al organizației municipale TNL Arad.

  1. Bogdan, lasa-l pe Fifor si gandeste-te la aspectele pozitive : mai aterizeaza/decoleaza cineva de pe aeroportul Arad si, in plus, baietii de la Baza 90 mai fac ceva ore de zbor ( oricum necesare ). Asa ca, fii optimist! E pacat sa raspunzi doar la comenzi…

    Raspunde
  2. Sa nu fie cu suparare domnule ministru! Stiti si Dumneavoastra ca am fost obligat sa ies cu declaratiile astea. Nici macar nu le-am scris eu. Scuze pentru postura in care am fost pus! Va doresc succes!

    Raspunde
  3. Vai, vai ce spune unul și ce intelege altul! Cred ca ar trebui să ne întoarcem la scrierea cuneiforma și desenele rupestre ca sa începem să evoluăm…

    Raspunde
  4. Ce ai tu Boca comun cu Aradul !Dute la tine la Petrosani si demonstreza ce sti !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.