Bogdan Boca: „Lipsa capacității de a gândi economic și administrativ arată că Ciupe nu înțelege de ce a ajuns în CLM”

Bogdan Boca: „Lipsa capacității de a gândi economic și administrativ arată că Ciupe nu înțelege de ce a ajuns în CLM”

Președintele Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad, Bogdan Boca, este de părere că Ionel Ciupe, co-președinte ALDE Arad și consilier local municipal, nu are capacitatea de a înțelege minime concepte economice și administrative și, totodată, că nu înțelege rolul mandatului pe care l-a primit de la cetățeni pentru a-i reprezenta în Consiliul Local al Municipiului Arad.

„Am observat că domnul Ionel Ciupe cere organizarea unui referendum pe tema axei Arad-Timișoara. Dincolo de multele greșeli gramaticale din Proiectul de Hotărâre adresat de domnul Ciupe secretarului Municipiului Arad, aș spune că este vorba despre o simplă încercare de a specula o evidentă rivalitate născută între cele două orașe pe terenul de fotbal și, în același timp, o încercare de a se agăța cu dinții de o eventuală sensibilizare a cetățenilor. Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că domnul Ciupe este un demagog care nu are capacitatea de a înțelege minime concepte economice și administrative. O încercare grobiană de a profita de pe urma acestui subiect prin afirmații menite să dezbine cetățenii celor două orașe. Ceea ce trebuie să înțeleagă domnul Ciupe este că Aradul și Timișoara, împreună, au șansa de a deveni al doilea centru economic al României. Distanța mică, precum și existența autostrăzii, fac ca naveta între cele două orașe să devină o scurtă plimbare de 30-45 de minute” a spus Boca.

„Sunt foarte mulți arădeni și timișoreni care fac naveta între cele două orașe în momentul de față. Pe de altă parte, contextul politic din vestul României este favorabil unei apropieri între cele două orașe. Iar asta nu înseamnă contopirea Aradului cu Timișoara, ci dezvoltarea concomitentă a celor două orașe, lucru pe care domnul Ciupe nu îl înțelege, așa cum nu înțelege nici mandatul dat de cetățeni, care așteaptă de la politicieni măsuri care să ducă la creștere economică și bunăstare, nu la dezbinare socială. La o primă vedere, Timișoara are de partea ei avantaje demografice, dar să nu uităm că Aradul are de partea sa avantajul de a fi mai bine conectat la infrastructura de transport rutier și feroviar. Ambele orașe au un număr mare de investitori care va duce în timp la o mai bună calificare a forței de muncă și, implicit, la salarii mai mari. L-aș sfătui pe domnul Ciupe să lase deoparte demagogia care l-a caracterizat de-a lungul anilor și să se ocupe de proiecte pertinente, pentru cetățeni, nu pentru imagine publică”, a mai declarat Bogdan Boca.

  1. 1 Bogadan nu vorbi de capacitati ca tu cu buletinu in mina nu stii cum te numesti ca partid ,popular sau pnelist 2.Bogdan invata ISTORIA celor 2 orase si atunci poti sa-ti exprimi o parere de blimbat 45 de min.3.este prematur sa dai sfaturi cu cresteri salariale cit timp multinationalele platesc salari de seminte bietilor muncitor si-o stii si tu .4spunemi te rog ce buget au cele 2 orase sunt convin ca esti pe dinafara problemei…….si de fapt ai devenit un slugarnic al mafiei portocali.

    Raspunde
  2. uite cine vorbeste: mamelucul asta profitor de Boca care face contracte cu primariile din postura de presedinte la tineret. rusine Boca !

    Raspunde
  3. Cam arogant acest domn. In Elvetia, tara mult inferioara economic Romaniei, se organizeaza referendumuri pentru orice aspect important pentru comunitate. Astfel ai si legitimitate si sustinere populara. Nu cred ca vei castiga voturi spunand aradenilor ca e bine sa fim sub aripa Timisoarei.

    Raspunde
  4. SUGACIUL asta inca nu a fost incarcat , si mai are cas la gura
    daca a ajuns falcuta sa scoata la inaintare un astfel de specimen , inseamna ca e disperar rau

    Raspunde
  5. Eu stiu din ce cauza aceasta biata creatura este atat de rautaciosa , frustrata si gaunosa , are o hiba in bai , fizicul lui suin secreta estrogen in loc de testosteron .

    Raspunde
  6. Boca iar tu vorbesti de capacitate.Analizeaza capacitatea ta de oprtunist.Toti care te tin liga ei vor pierde voturi.NU votam boca.

    Raspunde
  7. Cata slugarnicie.. nu ii pupa acest tanar mana la Ciupe cand erau amandoi in acelasi PNL? Ce ti-e si cu generatia asta noua … Ajungem mai rau ca cei dinainte.

    Raspunde
  8. Amandoi sunt politicienii zilelor noastre, unul traseist si altul bagator de seama.

    Raspunde
  9. Boca mintea ta de copil nu poate mai mult.

    Raspunde
  10. D-le Boca ce sti tu despre „rivalitatea”dintre Arad si Timisoara? NU sti nimic caci tu NU esti aradean.Ai aparut si tu sa ne dai sfaturi de inocent.

    Raspunde
  11. Am observat de-a lungul vremii ca aceasta tentativa de politician pdlist trecut la pnl inainte de fuziune are o problema personala cu ciupe.Rezolvăti frate frustrarile personale altundeva si pune mana si citeste sa vezi cat a pierdut Aradul in fata Timisoarei si ce inseamna practic realizarea unui megalopolis de acest gen.Domnule Falca puteti mai mult.

    Raspunde
  12. fac ca naveta între cele două orașe

    Asta scrie băiețașul cu gramatica lui. În rest nu am ce comenta având în vedere conținutul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.