Mai multe articole din rubrica "" ↑

Bogdan Boca: „Nu permitem ca PSD, partidul urii, al dezbinării și al corupților, să denigreze evenimentele Centenarului”

Bogdan Boca: „Nu permitem ca PSD, partidul urii, al dezbinării și al corupților, să denigreze evenimentele Centenarului”

Consilierul municipal al PNL Bogdan Boca îl acuză pe deputatul PSD Adrian Todor că încearcă să inducă în eroare arădenii privind amplasarea monumentului Marii Uniri.

„Minciunile pesediștilor învăluie fiecare aspect și domeniu atât din România, cât și din plan local. Recent, unul dintre colegii de partid a lui Tudorel Toader, ministrul Justiției, care declară public război mișcării anticorupție, sare din nou la gâtul administrației locale, invocând minciuni. Vorbim, desigur, despre Adrian Todor, deputat PSD care încearcă să inducă în eroare arădenii privind amplasarea monumentului Marii Uniri. Ministerul Culturii, instituția guvernamentală care are obligația, datoria de a amplasa acest monument, de a stabili locația  trimite o delegație la Arad la sfârșitul lunii februarie pentru a stabili condițiile finale pentru amplasament. Întrebarea mea și a arădenilor pentru deputatul Todor este simplă, ce a făcut acesta pentru Arad, pentru monument, pentru cetățenii care l-au trimis în Parlament?! Mi-aș dori să nu fie o întrebare retorică, însă ținând cont de activitatea parlamentară a lui Todor și de faptul că a vorbit doar 2 minute în plenul Parlamentului într-un an de mandat, mă îndoiesc că am putea primi un răspuns pertinent de la colegul lui Tudorel Toader”, afirmă Bogdan Boca (foto).

„În ceea ce privește Monumentul Marii Uniri, în special acum, în an centenar, administrația locală își dorește unitate, nu dezbinare. Din nefericire, PSD nu știe să facă decât scandal, acuze mincinoase și să dezechilibreze puținele evenimente istorice, pozitive care survin după 14 luni de guvernare dezastruoasă. PSD, partidul urii, al dezbinării și al corupților, nu va reuși să denigreze, să întineze importanța celebrării a 100 de ani de la Marea Unire”, declară consilierul municipal liberal Bogdan Boca.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.