Mai multe articole din rubrica "" ↑

Bogdan Boca: „Parlamentarii PSD de Arad preferă să facă jocurile murdare ale lui Dragnea”

Bogdan Boca: „Parlamentarii PSD de Arad preferă să facă jocurile murdare ale lui Dragnea”

Consilierul local și președintele organizației municipale a TNL Arad Bogdan Boca îi critică dur pe parlamentarii social-democrați de Arad despre care afirmă că ar trebui să-și dea demisia.

„Deputatul PSD Adrian Todor a votat împreună cu colegii săi de la PSD și ALDE ca județul Arad să piardă, prin Legea Bugetului din anul 2018, peste 45 de milioane de euro. Asta înseamnă banii pentru 90 de kilometri de drumuri județene sau pentru un spital nou cu cinci etaje și cu aparatură modernă. În loc să își ceară iertare de la arădeni, Adrian Todor atacă  conducerea Consiliului Județean și îi cere demisia, fiindcă trebuie să gestioneze sărăcia lăsată de PSD. Dacă arădenii pe care Todor și ai săi îi condamnă la sărăcie trebuie să tacă și să accepte nedreptățile care li se fac, mă întreb, oare parlamentarii PSD nu ar trebui să își dea demisia?  În special, când din cauza lor fiecare localitate din județ pierde sume importante, de la zeci de mii de euro cele mai sărace la peste un milion de euro orașele. Prin votul parlamentarilor PSD municipiul pierde 16 milioane de euro, iar județul pierde 11,4 milioane de euro”, afirmă Bogdan Boca (foto).

„În  timp ce toți arădenii pierd, Todor și ceilalți parlamentari PSD s-au asigurat că ei înșiși, pe plan personal, câștigă considerabil din salarii si sume forfetare! Pentru banii ăștia ar trebui să muncească pentru Arad, nu împotriva Aradului. Ar trebui să voteze legi care să ducă bani la Arad, nu să ia banii arădenilor! Dar Todor și ceilalți parlamentari PSD sunt viteji doar la Arad în preajma lui Fifor, la București însă, nu au curajul să ridice ochii din pământ și să ceară respectarea arădenilor! Sau poate nu vor, pentru că e mai sigur pentru ei să nu își înfrunte șefii de la PSD și să continue ei să profite personal, în timp ce Aradul continuă să piardă din cauza lor. Parlamentarii PSD de Arad preferă să facă jocurile murdare ale lui Dragnea și să asculte orbește inepțiile premierului Tudose, decât să acționeze într-un mod favorabil arădenilor”, declară Bogdan Boca, președinte al organizației municipale a TNL Arad.

Loading...
  1. Pe ce lume traieste copilul asta? NChiar nu are despre ce sa vorbeasca? De ce nu spune despre actiunile sale? De ce trebuie sa vorbeasca despre altii? Dar apropo, consilierii PNL fac sau nu jocurile lui Falca?

    Pana mai ieri era o fata pe la PNL care spunea ca se dau comunicate in numele ei, fara ca ea sa stie. Ce pozitie ia domnul de fata fata de astfel de situatii? Sau sa inteleg ca si acest comunicat este facut pe aceiasi reteta?

    Raspunde
  2. ARADENII se vor convige pana la urma , ca PSD nu vrea dezvoltarea Aradului, precum nici dezvoltarea “TRANSIVANIEI si a BANATULUI ” ei vor sa ne tina in saracie si ignoranta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.