Bogdan Boca (PNL): „Consilierii PSD AU VOTAT CU DOUĂ MÂINI un proiect pe care L-AU CONTESTAT FRENETIC cu doar 24 de ore în urmă”

Bogdan Boca (PNL): „Consilierii PSD AU VOTAT CU DOUĂ MÂINI un proiect pe care L-AU CONTESTAT FRENETIC cu doar 24 de ore în urmă”

Liberalul Bogdan Boca îi sfătuiește pe consilierii municipali ai PSD să aloce mai mult timp comunicării constructive, decât atacurilor politice fără substanță.

Declarația consilierului vine după ce echipa PSD a anunțat, joi, că nu va vota punctul 14 de pe Ordinea de zi a ședinței de Consiliu Municipal de astăzi, punct care se referă la Proiectul de hotărâre nr. 317/2016 privind trecerea în domeniul public a unor bunuri din patrimoniul SC CET Hidrocarburi SA Arad.

„Având în vedere contradicțiile majore între declarațiile tumultuoase din mass-media ale colegilor din PSD de zilele trecute și votul pentru pe care l-au acordat azi în ședința de consiliu, nu pot concluziona decât faptul că PSD-ul este doar într-o goană continuă după imagine. După argumentele juridice, economice din sedința CLM de azi consilierii PSD au votat cu două mâini un proiect benefic pentru arădeni, culmea, același proiect pe care l-au contestat frenentic cu doar 24 de ore în urmă”, a declarat Bogdan Boca.

„În privința soluțiilor pentru CET, mai ales acum în prag de iarnă, arădenii nu cred că sunt interesați de jocuri politice și acuze nefondate prin ziare, ci mai degrabă vor să aibă certitudinea că administrația locală își face treaba, fiindcă acesta este motivul pentru care am primit votul lor de încredere. Sper ca acest eveniment de trezire la realitate, prin votul de susținere acordat acestui proiect de către colegii din opoziție, să fie începutul unei bune colaborări în favoarea arădenilor”, a încheiat consilierul PNL, Bogdan Boca.

  1. ba, mai taci, prostule !!!

    Raspunde
  2. Cei din PSD spun una si fac alta, ca deobicei. Felicitari Bogdan!

    Raspunde
  3. Moacă tipică de țucălar…

    Raspunde
  4. Exact, problema CET-ului ne intereseaza! Sunt convinsa ca se va rezolva din moment ce i-ati convins si pe cei din PSD sa voteze pentru. Ei sunt in CL pentru a face opozitie doar de dragul de a o face. Mult succes, Bogdan.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.