Bogdan Boca (PNL): „PSD s-a opus schimbării locației pentru Monumentul Marii Uniri!”

Bogdan Boca (PNL): „PSD s-a opus schimbării locației pentru Monumentul Marii Uniri!”

Potrivit liberalilor arădeni, după scandalul produs în ședința CLM de astăzi de către consilierii PSD, liberalul Bogdan Boca este de părere că aceștia demonstrează că sunt contra doar de dragul de a fi contra.

„Nesimțirea și rea-voința consilierilor PSD a atins cote maxime. După ce Guvernul lor a cerut ca Piața Catedralei să fie noua locație a Monumentului Marii Uniri, după ce tot cei din PSD au făcut scandal că nu sunt de acord cu această cerință, acum primarul Falcă împreună cu consilierii PNL au propus să se scoată complet de pe ordinea de zi acest subiect important pentru Arad, din moment ce nu a existat un consens politic. Consilierii PSD s-au opus și la această decizie. Tot ceea ce fac aceștia este contra și atât. O dată vor Monumentul în Piața Catedralei, altă dată îl vor în Parcul Pădurice, ba sunt de acord să voteze, ba se răzgândesc când ceilalți vor să retragă proiectul. Ședințele Consiliului Local Municipal au ajuns un loc de batjocură și lipsă de respect față de oraș, față de arădeni. Acești scandalagii nu caută decât ceartă gratis. Domnilor consilieri PSD așteptăm propuneri viabile pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri în Arad”, a declarat consilierul PNL, Bogdan Boca.

 

  1. tirurile de 24tone circula in continuare cu 90km/ora pe minunata centura care trece fix prin mijlocul cartierului Gai, iar voi frecati menta in continuare, in loc sa faceti ceva pentru oras mai bine va certati toata ziua..

    Raspunde
  2. Monumentul trebuie plasat acolo unde a fost proiectat. Acolo de ce nu e bine? Va da cu zecimale?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.