Bolnavii de la Căpâlnaș, fără acoperiș deasupra capului! Reacţia consilierului judeţean Corina Crişan

Bolnavii de la Căpâlnaș, fără acoperiș deasupra capului! Reacţia consilierului judeţean Corina Crişan

Consilierii județeni PSD – ALDE Arad au decis vineri evacuarea pacienților din Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș, arată Corina Crişan, consilier judeţean al PNL, într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, pentru a-i face să se răzgândească, conducerea Consiliului Județean Arad a convocat imediat după ședința ordinară de consiliu județean o ședință de îndată, însă la aceasta consilierii PSD nu au mai venit. „Înainte de asta au declarat cu cinism că așteaptă să fie invitați ca să decidă dacă bolnavii de la Căpâlnaș merită să aibă un acoperiș deasupra capului”, se arată în comunicatul Corinei Crişan.

 

,,Am asistat astăzi (n.r. – vineri) la cel mai rușinos moment din istoria Consiliului Județean! Consilierii județeni PSD-ALDE și-au bătut joc nu numai de niște bolnavi neajutorați, ci chiar de tot ceea ce înseamnă calitatea de consilier, activitatea celor aleși să muncească pentru oameni. Prin faptul că au hotărât să nu putem prelungi contractul de închiriere pentru Spitalul de la Căpâlnaș până la construirea spitalului nou, consilierii județeni PSD – ALDE au demonstrat o lipsă de umanism, o răutate pe care eu, ca medic, nu am crezut că o voi întâlni vreodată la un om care trebuie să decidă în legătură cu viața unui pacient. Le transmit doar atât, cu toată revolta care mă încearcă acum, să le fie rușine să îi mai privească în ochi pe arădeni și să nu își mai spună «consilieri județeni» pentru că nu merită acest titlu! Mă refer la consilierii PSD Adrian Butunoi, Petru Pădurean, Cornel Lucaci, Alin Pop, Petru Moț, Marius Sulincean, Gheorghe Sabău, Daniel Duruș, Cristian Ispravnic, Ioan Gligor și consilierul ALDE, Mircea Purcaru”, a declarat dr. Corina Crișan, consilier județean PNL.

Foto 1: Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.