BOMBĂ în presa românească: Robert Turcescu, OFIŢER SUB ACOPERIRE!

BOMBĂ în presa românească: Robert Turcescu, OFIŢER SUB ACOPERIRE!

Mărturisirea făcută de cunoscutul jurnalist Robert Turcescu pe blogul său şi, ulterior, reluată în direct la B1TV are efect de bombă în presa românească, readucând în atenţia opiniei publice problema ofiţerilor acoperiţi care lucrează în mass-media.

„Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor” a postat Robert Turcescu pe blog.

Deşi iniţial se credea că un hacker a spart contul jurnalistului şi a făcut postarea, intitulată sugestiv „Mărturisire şi spovedanie”, Robert Turcescu a reluat mesajul în direct, la B1 TV.

„Eu însumi le-am pus astăzi pe blogul personal. Este vorba de o mărturisire publică, la termenul spovedanie încă reflectez pentru că spovedania nu se face în public. Dar în ceea ce priveşte documentele sunt dispus oricând să le arăt în faţa judecătorului şi să spun adevărul, ceea ce ştiu eu despre aceste lucruri. Mi le asum, eu le-am pus acolo, eu am scris textul acela”, a spus Turcescu, la B1 Tv.

Gestul lui Turcescu este comentat pe larg în mass-media din întreaga ţară.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.