BOMBĂ la Sebiş: CINE bate la uşa PRIMĂRIEI (UPDATE!)

BOMBĂ la Sebiş: CINE bate la uşa PRIMĂRIEI (UPDATE!)

Mutare surpriză, la Sebiş, acolo unde ALDE se pregăteşte să atace Primăria oraşului cu o personalitate locală, şi anume medicul Cristian Sîrb.

Acesta este managerul spitalului din localitate şi, potrivit surselor noastre, ar putea fi candidatul ALDE la funcţia de primar.

Deşi se discută de mai mult timp despre o eventuală candidatură a sa, aceasta nu s-a concretizat încă – potrivit unor surse – din cauza faptului că Sîrb are o relaţie bună cu primarul Gheorghe Feieş, cel care se vede nevoit să renunţe la funcţie în urma unui proces pierdut cu Agenţia Naţională de Integritate.

De remarcat, că intrarea lui Cristian Sîrb în cursa pentru Primărie încurcă şi mai mult ecuaţia alegerilor parţiale anticipate care vor avea loc în oraşul de pe Valea Deznei.

Deocamdată, deşi se vehiculează mai multe nume în oraş, se ştie că vor candida cu siguranţă doar Cristian Feieş, de la PNL, Răzvan Onica, de la PSD, şi Daniel Ţole, de la USR.

UPDATE/ Cristian Sîrb: „Le urez succes tuturor candidaţilor”

Dr. Cristian Sîrb a declarat în această dimineaţă că, în pofida tuturor speculaţiilor care se fac, nu va intra „sub nici o formă în competiţia electorală” pentru funcţia de primar al oraşului Sebiş. „Le urez succes tuturor candidaţilor”, a adăugat Sîrb. (O.T.)

Loading...
 1. Bvo. Unprimar adevarat!!!

  Raspunde
 2. Ar fii cea mai bună variantă şi cu siguranță caştigătoare!

  Raspunde
 3. Pacat ca nu vrea……. sa-l convinga cineva ca altfel ramanem cu Feiesii sau mai rau cu Titirigii!!!! chiar nu se trezeste nimeni sa vrea binele orasului????????

  Raspunde
 4. Lasati ca candideaza gelutu groza.

  Raspunde
 5. doctorul nu ar fi un primar rau

  Raspunde
 6. Să stea în banca lui ca a mai fost un medic primar și nu a fost bun de nimic sau aveți memorie scurtă

  Raspunde
 7. Dacă va candida Drr.Sîrb cu siguranță va castiga fara probleme.Dacă nu va candida cea mai bună varianta ar fii Radu Demetrescu

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.