BOMBĂ! Nicolae Ioţcu ar putea CANDIDA la funcţia de PRIMAR AL ARADULUI. A declarat-o la TV!

BOMBĂ! Nicolae Ioţcu ar putea CANDIDA la funcţia de PRIMAR AL ARADULUI. A declarat-o la TV!

Prezent joi seara în emisiunea lui Sorin Ghilea de la Televiziunea Arad, preşedintele Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu a admis că ar putea candida la funcţia de primar al Municipiului Arad.

Întrebat despre posibilitatea unei asemenea candidaturi, Nicolae Ioţcu a răspuns că în politică nu este bine să spui „nu” şi că ar fi o „jignire” pentru arădeni să declari că nu vrei să-i reprezinţi.

De remarcat, că este pentru prima dată când se face referire la o posibilă candidatură a lui Nicolae Ioţcu la funcţia de primar al Aradului, după zvonurile privind tandemul dintre acesta (la CJA) şi Adela Cristea (sau altcineva) la Primăria Arad, în perspectiva alegerilor locale din 2016.

Informaţia este una de natură să dinamiteze scena politică locală, ştiindu-se că există disponibilitatea coalizării mai multor forţe politice şi ale societăţii civile cu scopul declarat de a-l înlătura pe Gheorghe Falcă din fruntea oraşului.

  1. pasarea malai viseaza

    Raspunde
  2. Ce mi-i Falca, ce mi-i Iotcu! doi baroni locali avizi de putere si de bani!

    Raspunde
  3. Iotcu = om, Falca = neom. de aici incepe discutia

    Raspunde
  4. Succes d-le IOTCU…..

    Raspunde
  5. Daca Falca nu mai candideaza ,cel mai indicat ar fi Iotcu . Sper ca unul din ei se va ocupa si de modernizarea cartierului Micalaca care arata groaznic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.