UPDATE/ Bradul care a făcut DE RÂS Aradul, DEMONTAT (FOTO/ VIDEO)

UPDATE/ Bradul care a făcut DE RÂS Aradul, DEMONTAT (FOTO/ VIDEO)

Știm cu toții că anul 2020 a fost unul dificil din toate punctele de vedere. Toată viața ne-a fost dată peste cap, mii de oameni s-au îmbolnăvit, mulți, din păcate, au și murit, ne-a fost îngrădită libertatea de circulație, părinții sunt la capătul puterilor cu școala online, elevii sunt dezorientați, oamenii își pierd locul de muncă și multe alte necazuri s-au întâmplat în acest an.

Tocmai din acest motiv, perioada Sărbătorilor de Iarnă, deși cu restricții, era ultima speranță pentru ca 2020 să aducă măcar o mică bucurie, la final. Acum, din cauză că nu mai avem nici Târg de Crăciun, nici concerte de colinde, ci doar decorațiunile din oraș, care în mare parte sunt cele de anul trecut, „highlight-ul” (punctul culminant) trebuia să fie bradul de Crăciun din fața Primăriei.

Luminițele au fost aprinse cu semi-fast, de către Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, care i-a încurajat pe arădeni să participe online la acest eveniment, în prezența lui „Moș Nicolae” și a câtorva zeci de persoane care s-au încumetat să vină personal pe platoul din fața Palatului Administrativ. Din păcate, nici bradul nu a putut salva acest an, tot ce a reușit însă a fost să ne facă de râs la nivel național.

În locul unui brad bogat și frumos, Aradul a primit un brad mai „chel”, care a ajuns să fie comparat cu cei din alte orașe din țară, într-un mod batjocoritor, iar pozele au făcut ocolul internetului, ceea ce nu ne-a făcut deloc cinste.

Fiind, probabil, conștienți de ce s-a întâmplat, reprezentanții adminstrației locale au decis să demonteze celebrul brad, astăzi. Așteptăm un răspuns de la Primărie pentru a afla oficial de ce s-a luat această decizie și dacă va fi montat un alt brad în locul acestuia.

Potrivit surselor noastre, inclusiv bradul din fața Stadionului UTA va avea aceeași soartă.

UPDATE

„Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare! Din respect #pentruARAD!”, a declarat Călin Bibarț, pe pagina sa de facebook.

 

 

 

Video: Daniel Kosztandi

  1. Tu ma, ceai fost seful padurarilor si a ocoalelor silvice, chiar in halul asta ai ajuns, ca de cand esti pseudoprimar, sa isi bata joc toti cantonierii de tine ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.