BREAKING NEWS/ Accident FEROVIAR în judeţul Arad: O maşină a fost LOVITĂ de TREN (UPDATE 2 + GALERIE FOTO)

BREAKING NEWS/ Accident FEROVIAR în judeţul Arad: O maşină a fost LOVITĂ de TREN (UPDATE 2 + GALERIE FOTO)

O maşină a fost lovită de tren, la ieşire din Zimandu Nou spre Sântana, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Conform primelor informaţii, maşina a fost lovită de trenul REGIO Trans care circula pe ruta Brad – Arad.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime printre căltorii din mijlocul de transport în comun, însă o persoană aflată în autoturism a fost rănită. Aceasta din urmă este conştientă şi a ieşit singură din autoturism.

La fata locului s-au deplasat Descarcerarea Grea cu trei subofiteri, SVSU Zimandu Nou şi un echipaj SAJ Sântana, precum şi SMURD Arad.

Traficul feroviar este blocat, maşina fiind avariată pe şinele de tren, mai informează ISU.

UPDATE 1: Victima, preluată de SMURD. În tren se aflau 60 de călători

Victima din autoturism este transportată de SMURD Arad la spital (acuză dureri toracice și dureri la coloană). În garnitura de tren implicată în accident se aflau în jur de 60 de călători, în momentul de fţă au mai ramas aproximativ 20 – 25 de călători, diferenţa până la 60 deplasându-se cu alte mijloace de transport auto (rude, cunoştinţe). Trenul Regio Trans este încălzit, motoarele funcţionează, călătorii nu sunt expuşi frigului. Autoturismul a fost degajat de pe liniile de tren și drum de către echipajul de descarcerare. Drumul este blocat în continuare până la punerea în mișcare a trenului”, informează ISU Arad.

UPDATE 2: Traficul a fost reluat

Traficul rutier şi cel feroviar au fost reluate în jurul orei 19,40.

Foto 1: Marius Ovidiu
Foto (jos): ISU Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.