BREAKING NEWS/ ACL a mai PIERDUT un PRIMAR. Petru Nicoară, de la Păuliş, a trecut la PSD

BREAKING NEWS/ ACL a mai PIERDUT un PRIMAR. Petru Nicoară, de la Păuliş, a trecut la PSD

ACL a mai pierdut un primar în judeţul Arad. Este vorba despre Petru Nicoară, de la Păuliş, care a părăsit PDL (transformat între timp în PNL) pentru a trece la PSD.

Potrivit informaţiilor noastre, Petru Nicoară ar fi intenţionat, iniţial, să treacă la PNL, dar cum între liberali şi democrat-liberali exista o înţelegere în ceea ce priveşte blocarea migraţiei între cele două partide, care s-au transformat între timp într-unul singur şi din punct de vedere juridic, primarul din Păuliş a ales PSD.

Mai mulţi primari au părăsit în ultima perioadă ACL, alegând să rămână fie independenţi fie au trecut la PSD. Este vorba despre Ioan Vesa (Cermei), Florin Dema (Şimand), Florin Ciul (Bocsig) şi Petru Nicoară (Păuliş).

De cealaltă parte, o trecere cu greutate de la PSD la ACL a fost cea a lui Ioan Crişan, primarul comunei Vladimirescu. Ar mai fi şi independenţa (nerecunoscută!) a primarului conservator din Brazii, Ioan Vesa.

UPDATE/ Petru Nicoară, primarul comunei Păuliş, s-a răzgândit în ultimul moment şi a rămas în ACL.

 

 

  1. bun si cei care au zis ca trec si nu au trecut? cu ei cum ramane?

    Raspunde
  2. Nu este adevarat. Primarul de la Paulis nu a plecat de la PDL. Daca ati fi profesionisti l-ati suna sa vedeti si sa dezmintiti aceste minciuni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.