BREAKING NEWS/ Autocar cu 52 de copii, BLOCAT pe şosea, în NINSOARE PUTERNICĂ, între Arieşeni şi Vârfurile! Intervenţie a DRPDT

BREAKING NEWS/ Autocar cu 52 de copii, BLOCAT pe şosea, în NINSOARE PUTERNICĂ, între Arieşeni şi Vârfurile! Intervenţie a DRPDT

Zeci de copii au rămas blocaţi în această seară în localitatea Vârfurile, în autocarul care-i transporta pe DN 76, în condiţii de ninsoare puternică.

Autocarul care transporta grupul de copii s-a defectat în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieșeni, din județul Alba, spre localitatea Vârfurile, din județul Arad.

„Drumarii de la districtul Vârfurile (DRDP Timișoara), aflați în patrulare au identificat autocarul rămas în pană și au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii și pe profesorii acestora. Întregul grup a ajuns în siguranță la o pensiune din localitatea Vârfurile. Transportul a fost efectuat cu o autoutilitară a drumarilor și două microbuze pentru transport școlar, puse la dispoziție de Primaria Vârfurile.Un alt echipaj al Districtului Vârfurile se află la această oră la fața locului pentru a ajuta la tractarea autocarului defect”, a declarat Cristian Ispravnic, directorul DRPD Timişoara.

De remarcat, că în zonă ningea intens la ora intervenţiei.

Drumarii acționează în permanență pentru a menține circulația rutieră deschisă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.