BREAKING NEWS/ Avertisment ŞOCANT: Săptămâna viitoare, Pământul ar putea fi LOVIT DE UN ASTEROID GIGANT! „Pregătiţi-vă şi rugaţi-vă la Dumnezeu” (VIDEO)

BREAKING NEWS/ Avertisment ŞOCANT: Săptămâna viitoare, Pământul ar putea fi LOVIT DE UN ASTEROID GIGANT! „Pregătiţi-vă şi rugaţi-vă la Dumnezeu” (VIDEO)

Magnatul media american Pat Robertson avertizeză că săptămâna viitoare Pământul ar putea fi lovit de un asteroid gigant, care va provoca sfârşitul lumii. Afirmaţia vinde după ce Huffington Post a publicat informaţia potrivit căreia NASA va anunţa că Pământul este lovit de un număr mult mai mare de asteroizi decât se preconizase.

Pat Robertson susţine că unul dintre asteroizi ar putea confirma profeţia „sfârşitului lumii”, la care el a făcut referire încă din 1995, în cartea „The end of the age”. Robertson susţine că profeţia se referă la un asteroid care va lovi Pământul. „Nu văd ce altceva ar putea cuprinde cuvintele profetice rostite de Iisus Hristos mai bine decât un asteroid. Nu ştiu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, iar luna şi soarele să nu mai lumineze”, a declarat Paterson.

Acesta le transmite locuitorilor planetei următorul mesaj: „Pregătiţi-vă şi rugaţi-vă la Dumnezeu!”. VEZI VIDEO!

Foto: youtube.com

  1. ai de plm o sa inceapa sinuciderile in masa printre nebuni si creduli

    Raspunde
  2. asta e frate cu Vadim, aveti grija, nu panicati lumea degeaba, si daca o fi asa ce putem noi face, asta e, dar nu incurajati smecheri ca asta ca e periculos, nu toti oamenii is cu toate bine la cap…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.