BREAKING NEWS/ A fost găsită mama copilui român rănit la Nisa. E rănită și ea și se află în spital! Tatăl e de negăsit

BREAKING NEWS/ A fost găsită mama copilui român rănit la Nisa. E rănită și ea și se află în spital! Tatăl e de negăsit

Încep să apară tot mai multe informații legate de românii dispăruți în urma atentatului terorist de la Nisa. Astfel, românca dată dispărută a fost găsită într-un spital, au declarat surse din Ministerul Afacerilor Extrene pentru Realitatea TV. Femeia, în vârstă de 28 de ani, se află în stare critică, dar stabilă, spun medicii. Soţul acesteia este în continuare dat dispărut. El nu apare nici pe lista răniţilor, nici a celor decedaţi.

Sâmbătă a fost găsit, într-un spital din Nisa, şi copilul celor doi. Acesta este rănit, dar cu o evoluţie bună, potrivit medicilor.

Pe pagina de Facebook SOS Nisa, dedicată celor care îşi caută prietenii şi rudele dispărute în urma atacului sângeros, au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului. Printre aceste mesaje apare şi unul legat de „o familie de români care trăiesc în Austria şi care nu au mai dat nici o veste prietenilor”.

A fost postată şi o fotografie a soţilor Adriana şi Cristian Coman, alături de fiul lor, cu următorul mesaj: „Une famille roumaine vivant en Autriche ne donne plus de nouvelles à des ami(e)s, Adriana Coman 28 ans, cheveux noir, 1,65m et Cristian Coman, cheveux noir, 34 ans, 1,8Om. Si vous avez des informations ou vous les repérez veuillez nous contacter”.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.