BREAKING NEWS/ Încă două persoane au murit din cauza rujeolei. Aradul, pe PRIMUL LOC la numărul de DECESE

BREAKING NEWS/ Încă două persoane au murit din cauza rujeolei. Aradul, pe PRIMUL LOC la numărul de DECESE

Încă două persoane au murit din cauza rujeolei. Este vorba despre un copil de un an și de un tânăr de 27 de ani, ambii din Arad, informează Digi24.

Până în prezent, cinci persoane au murit din cauza rujeolei în Arad și o persoană în Timiș.

De altfel, în Arad este un focar de rujeolă încă de acum trei luni, a anunțat Ministrul Sănătății, acesta fiind în topul județelor cu cele mai multe cazuri, respectiv 233. Pe locul al doilea este judeţul Mureș, cu 190 de cazuri.

În ultima săptămână au fost înregistrate aproape 150 de cazuri de copii cu rujeolă.

Sursa: Digi 24

  1. Cum să nu moară când directoarea Macavei duce pe secție numai asistente necalificate in pediatrie. Asemenea cazuri grave trebuiesc îngrijite de asistenți cu experiență.

    Raspunde
  2. SCJU Arad are o conducere foarte slaba profesional ,aceeasi conducere a bagat spitalul in datorii in urma cu cativa ani!!!Faraoana Prisca fiind sustinuta de fiul ei din varful PNL-ului ,aceasta sustinand la randul sau pe Macavei ca dir. ingrijiri medicale avand un nivel profesional foarte scazut.(Asta o fi criteriul de selectie???)

    Raspunde
  3. Se fac angajari la SCJU Arad .Care sant criteriile ? Or fi pilele?Or fi plicurile? Or fi ambele? Cine ne v-a spune? Ne spune faraoana PRISCA???Ne spune specialista in asistenta medicala MACAVEI??? S-au ne vor spune organele abilitate (dna,politie ,procuratura,sri,etc.)Asteptam cu nerabdare raspunsurile.Santem curiosi……Sper sa nu ne dezamagiti…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.