BREAKING NEWS/ Nicolae Ioţcu a pledat NEVINOVAT în faţa instanţei. Tribunalul Timiş l-a ARESTAT preventiv, pe o perioadă de 30 de zile

BREAKING NEWS/ Nicolae Ioţcu a pledat NEVINOVAT în faţa instanţei. Tribunalul Timiş l-a ARESTAT preventiv, pe o perioadă de 30 de zile

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a pledat nevinovat în faţa instanţei Tribunalului Timiş, în această seară, când a început judecarea cererii de arestare preventivă a sa, formulată de procurori.

Nicolae Ioţcu a menţionat că nu a cerut niciodată bani pentru contractele derulate de Consiliul Judeţean Arad şi a subliniat că nu se ocupa de aceste proceduri.

Procurorul de caz a cerut arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean, susţinând că acesta nu se află la prima faptă de acest gen.

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ a declarat în instanţă că dosarul lui Nicolae Ioţcu nu conţine probe şi este rezultatul unei acţiuni continue de provocare din partea lui Cristian Drăgan (administratorul public al Judeţului Arad).

Tribunalul Timiş a decis arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a lui Nicolae Ioţcu. Măsura poate fi contestată în instanţă.

Sursa: pressalert.ro

  1. asta e numai inceputul. sa vedeti ce va urma!

    Raspunde
  2. Ce om de nimic a adus lumina invierii la Arad, un gunoi !
    Imi vine scarba de toata clica de politicieni, niste profitori ordinari!
    Pacat ca nu se intampla mai departe nimic cu niciunul, probabil va fi scos basma curata ca si curva aia ordinara de udrea!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.