BREAKING NEWS/ Nicolae Ioţcu i-a cerut lui Ovidiu Moşneag să-şi dea DEMISIA de la Aeroport (UPDATE)

BREAKING NEWS/ Nicolae Ioţcu i-a cerut lui Ovidiu Moşneag să-şi dea DEMISIA de la Aeroport (UPDATE)

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, i-a cerut astăzi, telefonic, lui Ovidiu Moşneag, să-şi dea demisia din funcţia de director comercial al Aeroportului Internaţional Arad.

Motivul invocat de preşedintele Consiluiui Judeţean a fost acela că Ovidiu Moşneag nu l-a informat despre aterizarea unui avion Hercules, aparţinând forţelor NATO, pe aeroportul arădean.

UPDATE/Moşneag şi-a salvat scaunul
Ovidiu Moşneag a invocat secretul operaţiunii NATO pentru a-şi salva scaunul de la Aeroport. Nicolae Ioţcu i-a trecut-o cu vederea, mai ales că a fost 1 aprilie.

  1. o luzit si Iotcu ca doar e 1 aprilie

    Raspunde
  2. PUTIN EMILOVICI 1 aprilie, 2015, 1:58 pm

    Fortele speciale au debarcat la Arad cunoscuta arma cu raza chimica medie de actiune NATASHA.In cursul zilei de astazi un convoi militar urmeaza sa deplaseze incarcatura spre Constanta.Prin acest demers se doreste amplasarea scutului NATASHA pe granita de est a tarii in vederea destabilizarea unei eventuale forte de soc dinspre Est.O ultima actiune de acest gen a avut loc in cea de a doua conflagratie mondiala cand soldatii inamici au ramas paralizati si cu moralul ridicat la vederea Natashei.
    Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, i-a cerut astăzi, telefonic, lui Ovidiu Moşneag, să-şi dea demisia din funcţia de director comercial al Aeroportului Internaţional Arad pentru ca a ratat intalnirea cu NATASHA pentru a o invita la MOARA CU NOROC.

    Raspunde
  3. Eu ii cer la Iotcu sa isi dea demisia de la viata. Pot?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.