Bugetul Aradului, în DEZBATERE PUBLICĂ! Arădenii, invitaţi să vină cu PROPUNERI

Bugetul Aradului, în DEZBATERE PUBLICĂ! Arădenii, invitaţi să vină cu PROPUNERI

Primăria Municipiului Arad anunţă organizarea unei dezbateri publice pe tema a două proiecte de hotărâre extrem de importante pentru oraş.

Este vorba de proiectul de hotărâre privind adoptarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2017 şi proiectul de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad.

Dezbaterea va avea loc joi, 9 martie 2017, de la ora 15, în sala „Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ.

„Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la acest proiect. Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad”, au precizat reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad.

De remarcat, că proiectele pot fi studiate la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative-Proiecte de Hotărâri).

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

  1. daca in cadrul CLM -Arad exista cel putin un sustinator al planurilor si proiectelor individului numit falca ,gasesc ca prezentza la astfel de discutii este complet inutila…DACA acest falca si acolitzii lui VOR DISPAREA din peisajul primariei atunci desigur ca orice dialog comunitate-edili va fi binevenit si oportun si cu sigurantza se vor solda cu rezultate benefice pentru aradeni…pana atunci n-are rost sa discutam,este pierdere de timp.

    Raspunde
  2. un cacat de dezbatere. va fi doar asa cum vrea falcosul

    Raspunde
  3. sala va fii plina ca de obicei de oameni al falcosului
    iar pentru ceilalti nu e loc !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.