„Bun pentru confiscare“: BMW dat dispărut în Italia de mai mulți ani, DESCOPERIT la Nădlac

„Bun pentru confiscare“: BMW dat dispărut în Italia de mai mulți ani, DESCOPERIT la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Italia.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, în data de 8 aprilie, ora 16.00, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ion G., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Gorj, conducând un autoturism marca BMW 525, an de fabricaţie 1999“, a declarat Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare şi certificatul de inspecţie tehnică. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în 21.09.2013.

Faţă de cele constatate de polițiștii de frontieră, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Italia şi că el l-a împrumutat de la o rudă.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.