Ca la noi, la nimeni! Drumul de lângă Piața Caius Iacob, SPART la câteva luni după ce a fost asfaltat

Ca la noi, la nimeni! Drumul de lângă Piața Caius Iacob, SPART la câteva luni după ce a fost asfaltat

Faptul că multe lucrări din orașul nostru se fac fără logică nu e ceva nou. În timp ce arădenii stau acasă, în izolare, un drum asfaltat în urmă cu mai puțin de un an este din nou spart.

Este vorba despre zona de lângă Piața Caius Iacob. Cetățenii care au trecut pe acolo au sesizat acest fapt, iar noi am solicitat informații Primăriei pentru a afla ce se întâmplă.

„Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitările venite din partea S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L, de restricționare a traficului pe câteva străzi din municipiu. Restricțiile vor intra în vigoare de luni, 4 mai 2020. Astfel, strada Școalei se va închide începând de săptămâna viitoare până în 30.06.2020 întrucât aici sunt programate lucrări derulate în cadrul proiectului de reabilitare a rețelei de transport energie termică. Închiderea străzii pe toată durata lucrărilor se impune întrucât conducta este pozată pe mijlocul străzii, iar șantul deschis este de cca. 3 m. În acest context sunt propuse ca variante ocolitoare Aleea Ulise și strada Obedenaru. Nu în ultimul rând afectat de lucrările de reabilitare a rețelei de transport energie termică va fi tronsonul strada Aristide Dragomir – bretea de legătură – strada Mărțișor – Onisifor Ghibu. Până în 30.06.2020, traficul rutier pe acest tronson va fi restricționat total sau parțial, în funcție de necesități și numai pe anumite segmente. Vă rugăm să circulați cu prudență și să respectați marcajele rutiere. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create și vă mulțumim pentru înțelegere”, ne-a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Arad.

Pe scurt, este vorba despre lucrări de reabilitare a conductelor de transport energie termică.

Foto: Luca Ovidiu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.