Cabinet pentru urgenţele stomatologice, deschis la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad!

Cabinet pentru urgenţele stomatologice, deschis la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad!

Arădenii care se vor confrunta cu probleme stomatologice pe timp de noapte sau în week-end se pot tratata la noul Cabinet de Medicină Dentară, inaugurat, vineri, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Iniţiativa deschiderii acestui cabinet aparţine Consiliului Judeţean Arad şi Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Lucrările de recompartimentare a spaţiului în care funcţionează noul cabinet, cât şi dotarea acestuia cu aparatură medicală de ultimă generaţie au fost finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Arad, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la aroximativ 200.000 de lei.

„Cabinetul de Medicină Dentară de Urgenţă va fi deschis la orice oră din zi şi din nopate şi era extrem de necesar având în vedere că în municipiul Arad nu exista un asemenea cabinet stomatologic  care să funcţioneze în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Continuăm investiţiile în sistemul sanitar arădean. Vrem să le oferim cetăţenilor un act medical de calitate şi condiţii cât mai ridicate”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad

Cu precizări a mai venit si managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Teodora Olaru: „Cabinetul va fi deservit de o echipă de 6 medici şi vor fi manopere pe care le vom executa numai în regim de urgenţă, urmând ca pacientul să se prezinte ulterior şi să fie preluat în alte cabinete. Cabinetul de stomatologie este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, inclusiv cu aparat pentru radiografii dentare, astfel vor putea fi făcute intervenţii în regim de urgenţă. Cabinetul va funcţiona în regim de «foc continu», inclusiv de sărbători”.

Cabinetul de stomatologie funcţionează la parterul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având intrarea pe strada Andreny Karoly nr.2-4.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.